Compadre: de analoge compressor/boost van Strymon

Compadre: de analoge compressor/boost van Strymon

Ideale eerste pedaal op je pedalboard

Strymon brengt met de Compadre een compressor- en boostpedaal uit, die je veel klankopties geeft aan het begin van je signaalketen......meer »»

David Ellefson 30th Anniversary Concert Bass CBX V

Bassist en bouwer vieren 30 jaar samenwerking.

Het is een bekend gezicht, David Ellefson met een Jackson bas op het podium met Megadeath. Deze samenwerking is nu 30 jaar jong, tijd om te vieren!.....meer »»

Koop een Taylor en krijg een Baby...eh...Taylor!

Taylor Days Europe

De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau!Actie loopt tot 3 mei 2020! .....meer »»

Interactief les van Ruben Hoeke

Schrijf je in voor een tiendelige workshop

Ruben Hoeke heeft als gitarist geen introductie meer nodig. Ook dit jaar eindigde hij weer zeer hoog in de polls van Gitarist. Daarnaast was hij vorig jaar veel in het nieuws met zijn Red House-veilin.....meer »»

Nederlandse winkels Keymusic gaan weer open

#KeepOnPlaying met KeyMusic en KeyTV

Op de sites van onze muzikantenmagazines Musicmaker, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant en Interface vind je deze dagen allerlei initiatieven die het muzikantenleven in tijden van corona stimuleren e.....meer »»

Twee nieuwelingen uit Ovations Custom Shop

Stijlvol en modern

De Ovation custom Shop in New Hartford, Connecticut, heeft twee hoogwaardige modellen uitgebracht, de Adamas MD80 Cutaway en Adamas 12-Fret Non-Cutaway......meer »»

Release van de week: The Dream Syndicate - The Universe Inside

Vandaag verschenen - 24 april 2020

In de jaren tachtig kreeg The Dream Syndicate bekendheid als voortrekker van de zogenaamde Paisley Underground: losjes gespeelde gitaarrock met veel ruimte voor spontane improvisaties. Sinds 2012 is T.....meer »»

Onze nieuwe videoserie StageCoach Sessions van start met Richville’s Richard van Bergen

Live-registratie met instructievideo, workshop, rigtour en interview

In dit artikel op Gitarist.nl vind je de eerste aflevering van onze nieuwe videoserie StageCoach Sessions. Videoserie? Ja! Maar eigenlijk véél meer, want behalve de video's met live performances, wo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken