Terugkijken: interview en Gretsch demo van Wesley Nuis

Terugkijken: interview en Gretsch demo van Wesley Nuis

Bax E-days livestream

Bax Music organiseert elk jaar in mei een groot event met clinics en concerten. Dat kan nu even niet, dus organiseerde Bax - inmiddels 13de op de ranglijst van 's werelds grootste muziekwinkels - een .....meer »»

Jamtrack: mineurblues

Audio bij de workshop in Gitarist 351

In Gitarist 351, juni 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Leer variaties op het standaard twaalfmatenbluesschema met onze mineurbluesbackingtrack......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 351

In Gitarist 351, juni 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

Ad Vandenberg terug met Vandenberg - Carriereoverzicht en Spotify playlist

Interview in Gitarist juni 2020

Vijfendertig jaar na de release van Alibi blaast Ad Vandenberg de naar hem vernoemde band nieuw leven in. Met een geheel nieuwe bezetting maakte de 66-jarige gitarist ‘2020’, het stevigste album d.....meer »»

Jerome Hol in nieuwe aflevering StageCoach Sessions

Live-registratie met instructievideo, workshop en interview

In dit artikel op Gitarist.nl vind je de tweede aflevering van onze nieuwe videoserie StageCoach Sessions. Videoserie? Ja! Maar eigenlijk véél meer, want behalve de video's met live-performances, wo.....meer »»

DAP Edge

Betaalbare draadloze mics

Anno 2020 zijn draadloze systemen voor instrumenten, zang en monitoring gemeengoed geworden, maar de aanschaf van een set vraagt meestal nog om een flinke investering. Enter DAP: het merk komt met een.....meer »»

Parlors van PRS

Drie uitvoeringen van deze mahonie gitaren

Met de SE Tonare Parlor brengt PRS voor het eerst een akoestische gitaar uit met een echt kleine body, en, je kan kiezen voor een volledig akoestische uitvoering......meer »»

Bax Music e-Days online event 2020 terugkijken - de Gitarist-selectie

Livestreams met workshops, Q&A's en demodrops

Bax Music organiseert elk jaar in mei een groot event met clinics en concerten. Dat kan nu even niet, dus organiseert Bax - inmiddels 13de op de ranglijst van 's werelds grootste muziekwinkels - een o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken