Custom Mods van Mad Professor

Custom Mods van Mad Professor

Zes klassiekers in gelimiteerde customuitvoering

De Finse boetiekbouwer Mad Professor gebruikt deze Coronatijd om Customuitvoeringen van klassieke pedalen als de Dual Blue Delay, Big Tweedy Drive, Stone Grey Distortion, Amber Overdrive, Ruby Red Boo.....meer »»

De Katana MkII amps voorgesteld

Video's ter introductie - Plus test van de Katana-50 MkII

Eind vorig jaar kwam Boss met het nieuws dat ze hun populaire Katana serie gitaarversterkers gingen vernieuwen. De MkII serie is inmiddels goed leverbaar en we hebben alle ins en outs op een rijtje ge.....meer »»

Jared James Nichols krijgt combo

Gelimiteerde oplage van Blackstar signature amp

Na vorig jaar uitgebreid te hebben getoerd met zijn Blackstar JJN-20RH MkII top en JJN-212VOC MkII kabinet, brengt Blackstar nu een combo uit voor de powerbluesgitarist Jared James Nichols. .....meer »»

Release van de week: Firewind - Firewind

Vandaag verschenen - 15 mei 2020

Na het meesterlijke 'Immortals' (2017) zag Griekse meestergitarist Gus G zowel zanger Henning Basse als toetsenist Bob Katsionis de band verlaten. Tijd voor een nieuw begin dus, met 'Firewind' als eer.....meer »»

Experience PRS 2020 dit weekend online

Nu kan iedereen het beleven

Dit weekend zouden de deuren van de PRS fabriek in Stevensville, Maryland opengaan voor het Experience PRS 2020 evenement. Helaas kan dat feestje niet doorgaan zoals gepland, maar de Experience gaat w.....meer »»

Stel zelf je gitaar af onder leiding van een gitaarbouwer van Gibson

Gratis online begeleiding

Of je nu gitaar speelt of basgitaar, ukulele, banjo of mandoline en of het gaat om een elektrisch of akoestisch instrument, zolang je een Gibson, Epiphone, Kramer of Steinberger hebt, kan Gibson je gr.....meer »»

Release van de week: Singor - Travel Light

Vandaag verschenen: 1 mei 2020

Het zijn drukke tijden voor Marcel Singor. Sinds kort zit hij in de liveband van de legendarische voormalig Marillion-zanger Fish en eind maart verschenen twee livealbums waar hij op speelt: een van A.....meer »»

Souldier en d'Addario/Evans in de mondkapjes

De muziekindustrie reageert op deze bijzondere tijd.

Het doet ons een beetje denken aan verhalen die we lezen over de oorlog, waarin fabrikanten noodgedwongen omschakelden op het maken van andere producten. Deze coronatijd is ook een bijzondere tijd en .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken