aanmelden
Win een custom color gitaarbody!
Giveaway ter gelegenheid van de 20e onderdelencatalogus van Texas & Tweed
Om het verschijnen van hun twintigste onderdelencatalogus te vieren geeft Texas & Tweed een Strat- of Tele-type body naar keuze weg, afgewerkt door Jeroen Gmelich van Jerome’s Guitar Factory in een custom color naar keuze. De body kan indien gewenst ook gerelict worden. De giveaway heeft een waarde van 300-350 euro.
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Van Texas & Tweed (sinds 1989) is de nieuwe onderdelencatalogus verschenen. Het omvangrijke boekwerk staat weer vol fretdraad, stemmechanieken, elementen, slagplaten en (veel) meer. Alles wat je maar voor je gitaar nodig hebt kun je bestellen en via de post bij je thuis laten bezorgen. Prominent aanwezig zijn ditmaal de Fender custom colors. 

Klik op de ‘Ja-knop’ en stuur een mailtje met je naam, adresgegevens en telefoonnummer en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel custom colors had Fender en kun je er vijf noemen? 

Je kunt meedoen tot 24 december 2016.

Uit de inzendingen wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het februarinummer van Gitarist.

JOE BONAMASSA TICKET GIVEAWAY
PS Vorige maand stond hier de giveaway met de Joe Bonamassa tickets. Die actie loopt nog tot 1 december. Gitarist geeft 2x2 tickets van € 89,- weg voor het concert op zaterdag 29 april 2017 in de Ziggo Dome. Je kan nog meedingen! Stuur vóór 1 december een mail aan info@gitarist.nl en zet in het onderwerp Bonamassa, en in de mail zelf je adresgegevens en mobiele nummer. 

 

 

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com