aanmelden
Win een Ernie Ball Ambient Delay!
Leg nog meer expressie in je gitaarspel!
De Ernie Ball Ambient Delay biedt niet alleen een uitstekend klinkende digitale delay met een delaytijd van 50 ms tot 1 seconde plus ook nog een plate-type reverb voor extra ruimtelijkheid. Werkelijk uniek aan dit effect is het expressiepedaal, waarmee je met je voet de delay van droog tot 100% effect kunt instellen. Jij kunt deze delay winnen!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Het expressiepedaal is ideaal om bijvoorbeeld aan het einde van een frase meer delay toe te voegen voor maximaal effect zonder dat je gitaarlijnen in de echo’s verdrinken. De Ambient Delay heeft verder de standaard regelaars voor delaytijd en feedback plus een regelaar voor de hoeveelheid reverb. Ook is er een aansluiting voor een externe taptemposchakelaar (niet meegeleverd).   

Klik op de ‘Ja-knop’ en stuur een mailtje met je naam, adresgegevens en telefoonnummer en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het andere pedaal in de Ernie Ball Expression Series?

Je kunt meedoen tot 14 augustus 2017.

Uit de inzendingen wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het septembernummer van Gitarist.

 

 

 

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com