Videoserie Pickups - DiMarzio vs Fishman vs EMG

Videoserie Pickups - DiMarzio vs Fishman vs EMG

Ron Huisen laat de verschillen horen tussen drie elementensets

Altijd al eens verschillende pickups op dezelfde gitaar naast elkaar willen horen? Dat kan nu met onze videoserie Pickups: DiMarzio vs Fishman vs EMG. We vroegen Ron Huisen drie LTD-gitaren met drie e.....meer »»

Riff van de maand: Rage Against The Machine - Killing In The Name

Audio bij de workshop in Gitarist 350

In Gitarist 350, mei 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Deze maand bestuderen we een paar baanbrekende riffs van Rage Against The Machine’s altijd inventieve gitarist, de onnavolgbare.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 350

In Gitarist 350, mei 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniveau.....meer »»

Jamtrack: akoestische jarennegentig-rock

Audio bij de workshop in Gitarist 350

In Gitarist 350, mei 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Zet je elektrische gitaar aan de kant, pak een akoestische en stap in de melodische wereld van de akoestische jarennegentig-rock......meer »»

Bogners vernieuwde pedalen

Geupdatete versies van transformer-pedalen

De nieuwe versies van Bogners Transformer pedalen zijn compacter en hebben een behuizing met afgeronde randen......meer »»

Jammen in tijden van corona - bluesrock

Complete aflevering van Gitarist-workshop Jamtrack - met tabs, akkoorden en audio!

Nu velen van ons noodgedwongen thuiszitten, hebben we een hoop extra tijd om te vullen. Waarom niet je gitaarskills verbeterd? Om je daar bij te helpen zet Gitarist drie keer per week (maandag, woensd.....meer »»

Ubercool: de Fender Jazz Strat

Eerste model uit de 2020 Parallel Universe serie

In de Parallel Universe serie komt elke maand een model uit dat een combinatie heeft van verschillende klassieke Fender gitaren, in dit geval de Jazzmaster en Stratocaster......meer »»

Release van de week: EOB - Earth

Vandaag verschenen - 17 april 2020

EOB is Radiohead-gitarist Ed O'Brien en 'Earth' is zijn solodebuut. Vergeleken met zijn werk in Radiohead is het een opvallend songgericht album geworden, met uitgesproken gitaarsounds, maar ook opval.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken