IM Rick Turner

IM Rick Turner

De man achter Alembic

Rick Turner was niet alleen een van de mensen achter Alembic, maar hij bouwde instrumenten onder eigen naam en hij was een pionier als het gaat om moderne materialen. Op zondag 17 april overleed hij d.....meer »»

Doe mee aan de Thomann #DIYKitChallenge22

Ontwerp een instrument en win een waardebon van € 500,-!

Tweede ronde, een nieuwe kans: Thomann organiseert ook dit jaar weer de DIY Kit Challenge. Tijdens de #DIYKitChallenge22 maken muzikanten en muziekliefhebbers kans op mooie prijzen met een instrument .....meer »»

Harley Benton komt met op Mosrite geinspireerde serie

MR Classic en MR Modern

Johnny Ramone was übercool met zijn asymmetrische Mosrite op zijn knieën hangend. Harley Benton speelt daarop in met de nieuwe MR serie, die bestaat uit de Classic en Modern lijnen......meer »»

De Lag HyVibe 20: een Smart Guitar!

Akoestische gitaar met effecten die je hoort... via het bovenblad

De Lâg Tramontane HyVibe serie bestaat uit vier smart guitars: akoestische gitaren met ingebouwde effecten die je hoort als je gewoon akoestisch speelt. Hoe? Door 'actuators' die het bovenblad in tri.....meer »»

Release van de Week: M ft. M - Marike Jager & Martijn Bosman

Vandaag verschenen - 8 april 2022

‘M ft. M’, aka superkrachten Marike Jager en Martijn Bosman brengen hun eerste EP uit. Aansluitend touren ze door het hele land. Afgelopen dinsdag was het duo bij ons de redactie voor de Aquarium .....meer »»

M ft. M = Marike Jager & Martijn Bosman in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

EP komt uit op vrijdag 8 april 2022

Gerenommeerd zangeres en songwriter Marike Jager en sterdrummer Martijn Bosman hebben hun krachten gebundeld onder de naam M ft. M en brengen 8 april 2022 hun eerste EP uit. De dag voordat de EP uitko.....meer »»

The Liverpool Guitar and Bass Show

Twee dagen gitaren, snaren, versterkers en Beatles

Op zaterdag 2 en zondag 3 april vond de Liverpool Guitar and Bass Show plaats. Gitarist boekte een retourtje Liverpool en kwam terug met een hoofd vol Beatlesliedjes en een schat aan mooie ervaringen......meer »»

Release van de Week: Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Vandaag verschenen - 1 april 2022

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante lanceert de band vandaag hun twaalfde studioalbum Unlimited Love. De nieuwe plaat is geproduceerd door.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken