EKO Guitars sinds 1959 - nu met de nieuwe VL480 Aged Gold Sparkle finish

EKO Guitars sinds 1959 - nu met de nieuwe VL480 Aged Gold Sparkle finish

Bekijk de demovideo van AB TV

Klassieke rocksounds in de stijl van Led Zeppelin, Aerosmith of Lenny Kravitz binnen handbereik voor een wel heel milde prijs. Dat is de VL480 van het Italiaanse merk EKO. Bekijk de demovideo in dit a.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 373

In Gitarist 373, april 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnive.....meer »»

Hoogvlieger: PRS SE Silver Sky

Video bij de test in Gitarist 373, april 2022

De test van de PRS SE Silver Sky uit Gitarist 373, april 2022 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken. Eindelijk komen PRS en John Mayer met een betaalbare SE-uitvoering van de.....meer »»

Brussel heeft met Star's Music een bijzondere gitaarwinkel in huis

Grote winkel voor gitaristen en bassisten

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² volledig gewijd aan de wereld van gitaar en basgita.....meer »»

Lees Gitarist op je mobiel, tablet, of laptop

De digitale editie van Gitarist vind je via Magzine of Readly

Gitarist kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor slechts 3,99 per editie of tegen aantrekkelijke 'all you can read' abonnementsprijzen. .....meer »»

Release van de week: Bert Dockx - Safe

Vandaag verschenen - 18 maart 2022

De voorman van Flying Horseman brengt zijn tweede album onder eigen naam uit: ‘Safe’, een ontroerende plaat met schitterend gitaarspel en weidse gitaarsounds. We horen psychedelica, soundscapes, i.....meer »»

Meteora krijgt vaste plaats in Fendercatalogus

Fender met dubbele humbuckers

De Meteora kan je je misschien herinneren uit de Alternate Reality serie, waarin Fender gedurende een jaar elke maand een ander model uitbracht. Nu komt Meteora uit als productiemodel in de Mexicaanse.....meer »»

Ampeg Micro-VR

Helemaal 'The Faces' in wit!

De bekende Ampeg Micro-VR bastoren - of eigenlijk torentje - is er natuurlijk in het zwart en veel bassisten gebruiken deze thuis, in de studio of voor kleine optredens. De top en kast waren tijdelijk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken