IM Henny Vrienten

IM Henny Vrienten

Een grootheid is niet meer

Op 25 april is Henny Vrienten in het bijzijn van zijn familie overleden. Hij werd slechts 73 en ondanks dat hij al gestopt was met optreden vanwege ziekte komt het als een klap voor iedereen die hem k.....meer »»

De live video's van My Baby en het nieuwe album sake sake sake

Extra's bij het interview in Gitarist 374, mei 2022

MY BABY heeft inmiddels over de hele wereld podia beklommen en festivalweides bezworen met hun unieke brouwsel van rootsmuziek en dance. De band releasde op 21 april 2022 hun vijfde studioalbum - sake.....meer »»

Release van de week: Barry Hay & JB Meijers - Fiesta de la Vida

Vandaag verschenen: 22 april 2022

Drie jaar geleden sloegen JB Meijers en Barry Hay voor het eerst de handen ineen. Vandaag verschijnt het tweede album van de heren: 'Fiesta de la Vida'. Hierop zijn aanmerkelijk meer elektrische gitar.....meer »»

Molly Tuttle: liefde voor bluegrass

Video en audio bij het interview en de workshop in Gitarist 374

Op haar nieuwe album 'Crooked Tree' onderzoekt flatpicker extraordinaire Molly Tuttle haar invloeden met een geweldige set eigen composities. In Gitarist 374, mei 2022 vertelt ze over haar bluegrassro.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 374

In Gitarist 374, mei 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniveau.....meer »»

John Frusciante herrijst opnieuw

Video en audio bij het interview in Gitarist 374

Op zijn eerste album met de Red Hot Chili Peppers in 16 jaar heeft John Frusciante opnieuw gedefinieerd hoe hij gitaarspeelt. In een groot nieuw interview in Gitarist 374, mei 2022 onthult John hoe hi.....meer »»

De next level: Boss Nextone Special

Video bij de test in Gitarist 374, mei 2022

De test van de Boss Nextone Special uit Gitarist 374, mei 2022 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken. Boss' nieuwste versterker neemt een grote stap richting een nieuwe werke.....meer »»

Grote keuze aan Fenders bij Star's Music in Brussel

Bezoek dé winkel van België voor gitaristen en bassisten

Star's Music is een relatief nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² volledig gewijd aan de wereld van gitaar en basgitaren: elektrische en akoe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken