NAMM Show 2019, deel 3: Takamine

NAMM Show 2019, deel 3: Takamine

LTD 2019 bekend gemaakt

Elk jaar brengt Takamine een limited edition gitaar uit die is voorzien van artistieke inlegdesigns die nooit meer herhaald zullen worden. Voor 2019 heeft deze handgebouwde gitaar het thema Moon gekre.....meer »»

NAMM Show 2019, deel 2: Audient Sono

Heeft Audient samen met Two Notes de ultieme gitaarinterface ontworpen?

Audient en Two Notes Audio Engineering hebben hun krachten gebundeld en de Sono uitgebracht, volgens de twee techbedrijven "de ultieme audio-interface voor gitaristen" - en dat zou best wel eens kunne.....meer »»

NAMM Show 2019, deel 1: Blackstar Studio 10 combo's

Drie single ended combo's: 6L6, EL34 en KT88

Blackstar presenteert drie nieuwe combo’s op de NAMM Show in L.A. (24-27 januari 2019), de Studio 10-serie. Het zijn drie single ended combo’s, dus met één buis in de eindversterker. Dat houdt h.....meer »»

Fender neemt Bigsby over

Gitaargigant verkrijgt Bigsby van Fred Gretsch

Fender heeft de overname van het Bigsby merk van Fred Gretsch Enterprises aangekondigd. Bigsby zal als stand-alone merk functioneren onder Fender Musical Instruments Corp’s Speciality Brands, waaron.....meer »»

Mad Professor lanceert veelzijdige, analoge Double Moon chorus/flanger/vibrato

Multi-modulatiepedaal maakt gebruik van BBD-chips

Finland's belangrijkste effectenmaker Mad Professor voegt de Double Moon chorus/flanger/vibrato toe aan zijn uitgebreide pedalenlijn . .....meer »»

Epiphone DC Pro

Cult 70s gitaar komt terug met nieuwe features

Epiphone heeft zijn eerste nieuwe gitaar aangekondigd voor 2019, de DC Pro, gebaseerd op het Del Rey Double Cut-model uit de jaren 70......meer »»

Supro Bluesking 12

Sound van de British Invasion

Met de Blues King 12 brengt Supro een combo uit dat de klank heeft van vroege rock and roll en de British Invasion uit de jaren 1960......meer »»

Review met demovideo's met sounds van de Marshall Origin 20

Plus: importeurwissel voor Marshall

In Gitarist 328 hebben we Marshall's Origin 20 getest. Lees het testrapport in onderstaand artikel op Gitarist.nl en bekijk de demovideo's met klassieke sounds van de fifites tot nu. Met daarbij het.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken