Release van de week: Jac Bico - Alone Together

Release van de week: Jac Bico - Alone Together

Vandaag verschenen - 3 december 2021

Zó mooi gespeeld, met zanglijnen en orkestraties vertolkt op louter elektrische gitaar... Jac Bico, die de laatste jaren vooral tourde met The Analogues, heeft de lockdown gebruikt om dit ontroerend .....meer »»

Steve Vai kondigt nieuw studioalbum aan

28 januari verschijnt Inviolate - interview in februari-editie van Gitarist

In de februari-editie vind je een groot interview met Steve Vai. We hebben hem al uitgebreid gesproken over het nieuwe album Inviolate, dat hij vandaag officieel aankondigt. Vandaag verschijnt het num.....meer »»

Excel Tammany - slanke OM van D'Angelico

Stijlvolle akoestische gitaar van bescheiden formaat

Dit Tammany orchestra model komt uit de duurdere Excel serie van D'Angelico en heeft alle stijlvolle kenmerken die we van het New Yorkse merk mogen verwachten......meer »»

Release van de week: Paul Gilbert - 'TWAS

Vandaag verschenen - 26 november 2021

Wie zegt dat kerstmuziek en de kunsten van een gitaarvirtuoos niet samengaan? Paul Gilbert bewijst dat dat prima kan. Hij liet zich inspireren door de manier waarop artiesten als Nat King Cole, Ella F.....meer »»

ESP opent showroom in Berlijn

Alle series vertegenwoordigd bij importeur Sound Service

In Berlijn is een showroom van ESP Guitars geopend, waar enkele van de meest exclusieve high-performance elektrische gitaren uit de Customshop van het merk te vinden zijn, naast topmodellen uit de Ori.....meer »»

Fender komt met vereenvoudigde Acoustasonic Tele

Mexicaanse Acoustasonic Player Telecaster

Fender heeft de Acoustasonic serie uitgebreid met de Acoustasonic Player Telecaster. Gebouwd in Ensenada, Mexico, biedt hij een gevarieerde set geluiden voor een toegankelijke prijs. Na vijf jaar van .....meer »»

Laat je gitaar gratis re-stringen tijdens Amsterdam Guitar Heaven

Actie van D'Addario en Keymusic - komende zaterdagmiddag 20 november

Laat je akoestische of elektrische gitaar gratis voorzien van nieuwe D'Addario snaren! Dat kan tijdens Amsterdam Guitar Heaven, komende zaterdag 20 november. .....meer »»

Luister de 'Co Live' podcast met interview Jack Pisters over Amsterdam Guitar Heaven

Twee uur muziek en toelichtingen in het kader van Amsterdam Guitar Heaven op 20 november

Komende zaterdag 20 november vindt Amsterdam Guitar Heaven plaats in Q-Factory Amsterdam. Co de Kloet heeft er gisteren in zijn programma Co Live! op Radio 2 Soul & Jazz Co twee uur lang aandacht aan .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken