Yamaha introduceert een geheel vernieuwde Revstar serie

Yamaha introduceert een geheel vernieuwde Revstar serie

Lichtgewicht racegitaren

Yamaha presenteert een geheel vernieuwde serie Revstar gitaren. Oorspronkelijk in 2015 verschenen, hadden de Revstar's in naam en uiterlijk al een dikke knipoog naar Yamaha’s caféracer motoren. Dat.....meer »»

Trots op zijn gitaarspel: Jack White

Video en audio bij het interview in Gitarist 376

Jack White heeft dit jaar heel wat te melden - bijvoorbeeld twee nieuwe soloalbums. Toch is van een vooropgezet plan geen sprake: "Meestal ben ik al halverwege als ik in de gaten krijg dat zich een ni.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 376

In Gitarist 376, juli 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

Regenboog-rebel: Furch Yellow Deluxe GC-CR

Video bij de test in Gitarist 376, juli 2022

Deze Furch ziet er misschien uit als een doodgewone grand concert met cutaway, maar dit model zit vol klankvolle innovaties. Benieuwd wat die zijn? Lees de test van de Furch Yellow Deluxe GC-CR in Git.....meer »»

StageCoach Sessions videoserie: fingerstyle gitaar met Gareth Pearson

Workshop en interviews bij het artikel in Gitarist 376

In de tiende aflevering van StageCoach Sessions reizen we naar New York om een interview en een educatieve video op te nemen met Gareth Pearson, een van ‘s werelds beste fingerstyle-gitaristen. .....meer »»

Steven Wilson over de nieuwe Porcupine Tree

Video's bij het interview in Gitarist 375, juli 2022

‘Closure/Continuation’ is het eerste Porcupine Tree-album in bijna dertien jaar. De muziek van de Britse progrockers is meteen herkenbaar, maar een stuk minder stevig dan de laatste paar albums. I.....meer »»

Release van de week: Kooymans & Carillo - Mirage

Vandaag verschenen - 17 juni 2022

Na zijn ALS-diagnose die de Golden Earring dwong te stoppen is het misschien verrassend dat er nieuw werk is van George Kooymans. Met zijn goede vriend Frank Carillo, met wie hij eerder, in 2009, de c.....meer »»

6 prachtige limited edition modellen in D'Angelico’s Deluxe serie

Van elke uitvoering zijn er wereldwijd slecht 50 stuks beschikbaar

Elk jaar kiest D'Angelico een aantal modellen uit zijn catalogus die licht worden aangepast qua afwerking, elektronica en hardware. Van deze variaties wordt er slechts een beperkt aantal exemplaren ge.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken