Mods & Rockers

Mods & Rockers

Video bij de test van de Fender JV Modified ’50s Telecaster & ’60s Stratocaster in Gitarist 378, september 2022

Veertig jaar na de introductie van de in Japan gemaakte JV Strat en Tele brengt Fender de reeks terug met nieuwe, gemodificeerde uitvoeringen die het beste van toen en nu te bieden hebben. In Gitarist.....meer »»

De geschiedenis herhaalt zich

Video bij de test van de Boss Space Echo RE-202 in Gitarist 378, september 2022

Boss presenteert een pedaal met de klank van Rolands legendarische tape-echo. In Gitarist 378, september 2022 onderzoeken we hoe dicht de RE-202 in de buurt komt van het origineel. Wil je zelf oordele.....meer »»

Walrus Audio Mira: een optische compressor

Alle instelmogelijkheden die je wenst

Na de Deep Six Compressor, gebaseerd op de Universal Audio 1176, komt Walrus nu uit met de Mira, een true bypass optische compressor met veel instelmogelijkheden......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 378

In Gitarist 378, september 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheids.....meer »»

Oproep in verband met de Eerste Nederlandse Inventarisatie Muzikant en Geluidstechniek

Geluidstechnicus: boeman of boezemvriend? Muzikant: lastpost of inspirator?

Oproep: doe mee aan het onderzoek! We horen heel graag jouw live-ervaringen: Als muzikant: je ervaringen met geluidstechnici Als geluidstechnicus: je ervaringen met muzikanten.....meer »»

Release van de week: Arch Enemy - Deceivers

Vandaag verschenen - 12 augustus 2022

Een uit duizenden herkenbare sound en toch kunnen verrassen? Het is Arch Enemy op 'Deceivers' eindelijk weer eens gelukt. We spraken gitarist van het eerste uur Michael Amott over de totstandkoming va.....meer »»

Ernie Ball breidt Slinky's uit - Hyper Slinky's cadeau als je nu een jaarabonnement op Gitarist neemt

Zippy, Hyper, Magnum, and Skinny Top Heavy Bottom

In het jaar dat Ernie Ball 60 jaar bestaat wordt de populaire Slinky serie snaren uitgebreid met vier sets voor elektrisch gitaar en een basset. Een setje Hyperslinky's krijg je nu als cadeautje als j.....meer »»

Release van de week: Loudness - Sunburst ~ Gamushara

Vandaag verschenen - 29 juli 2022

Eind december al in Japan verschenen, maar nu eindelijk ook in Europa verkrijgbaar: het nieuwe album van Loudness. En dat is maar goed ook, want 'Sunburst ~ Gamushara' is het beste Loudness-album in l.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken