Release van de week: The Analogues Sideshow - Introducing The Analogues Sideshow

Release van de week: The Analogues Sideshow - Introducing The Analogues Sideshow

Vandaag verschenen - 9 september 2022

The Analogues spelen ieder Beatles-nummer tot in detail na, met de juiste instrumenten. Maar nu is er The Analogues Sideshow, een zijproject met eigen nummers waarbij de jaren zestig nooit ver weg zij.....meer »»

Gemaakt voor snelheid: Jackson Soloist SL3

American Series Soloist SL3 begin van een nieuw tijdperk voor het merk

Fender, eigenaar sinds 2002, loodst Jackson Guitars een heel nieuw tijdperk in met de lancering van de Soloist SL3, de eerst in serie geproduceerde Jackson gitaar die weer in de VS gemaakt wordt, en w.....meer »»

Steve Hackett neemt 27 oktober de Sena Performers European Guitar Award in ontvangst

Interview in de komende editie van Gitarist

Steve Hackett is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2022. De Engelsman is sinds begin jaren 70 één van de meest innovatieve gitaristen ter wereld. Op donderdag 27 oktober krijgt.....meer »»

Epiphone en Gibson eren Noel Gallagher

Riviera en ES-355 voor Britpopicoon

Gibson en Epiphone eren Noel Gallagher met twee modellen. Epiphone kijkt terug naar de begindagen van Oasis, terwijl Gibson Noel's huidige favoriet nabouwt......meer »»

Release van de week: Muse - Will Of The People

Vandaag verschenen - 26 augustus 2022

‘Will Of The People’ is een feest voor liefhebbers van zware kost - van de openingstrack die het album zijn naam geeft tot het ondubbelzinnige laatste nummer We Are F*cking F*cked. We horen de gro.....meer »»

Electro-Harmonix brengt Big Muff uit voor Dinosaur Jr. gitarist

J. Mascis Ram's Head Big Muff Pi

De J Mascis Ram's Head Big Muff Pi produceert de aangename fuzzklank die even vet als helder is, overeenkomstig de sound die J al decennia lang gebruikt als zijn signatureklank......meer »»

Release van de week: Walter Trout - Ride

Vandaag verschenen - 19 augustus 2022

'Ride' is alweer het dertigste soloalbum van de inmiddels 71-jarige Walter Trout. Het is een gevarieerd album met sterke nummers en veel energiek gitaarspel geworden......meer »»

Verbeter je speeltechniek met Martin Miller en Mark Lettieri!

Video's en meer bij de speelfeature in Gitarist 378, september 2022

Of je nu les hebt gehad of hebt leren spelen met behulp van vrienden, boeken of YouTube, elke gitarist heeft wel punten waarop hij beter zou willen worden. Maar hoe doe je dat het meest effectief? In .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken