In de loop: funk

In de loop: funk

Audio bij de workshop in Gitarist 279, juni 2014

Sluit je looperpedaal aan en leg wat vette funkgrooves neer. In Gitarist 279, juni 2014 laten we zien hoe. Hier kun je horen hoe het moet klinken......meer »»

Toonladder van de maand: blues (vorm 1)

Audio bij workshop Gitarist 279, juni 2014

De bluesladder is de toonladder die in vrijwel elke stijl past en ook nog eens goed klinkt over bijna alle akkoorden. In Gitarist 279, juni 2014 bekijken we de toepassingen van deze populaire ladder i.....meer »»

Blackstar ID:Core combo's

Flexibel, intuďtief en geweldige stereo sounds

De Blackstar ID:Core combo's zijn de ideale versterkers voor de beginnende gitarist. Voorzien van een prachtig breed stereogeluid stimuleert de versterker het speelplezier dat nodig is bij de eerste s.....meer »»

Boss Tone Central

Site vol geluiden

De Boss multi-effecten zijn bij veel gitaristen bekend. Ze maken gebruik van de COSM modelingtechniek en bieden veel effecten en versterkermodellen. Een vrij nieuwe functie die nog niet vaak onder de .....meer »»

Alain Labrie

Audio bij het interview in Gitarist 279

Op het onlangs verschenen ‘La Penúltima’ laat Labryénco een experimentele mix horen van jazz, wereldmuziek en flamenco. Gitarist Alain Labrie vertelt in Gitarist 279, juni 2014 over zijn liefde voor f.....meer »»

Navarone - ‘Vim And Vigor’

Beluister het album van Op de Plaat in Gitarist 279

Het Nijmeegse Navarone werkte voor hun tweede album ‘Vim And Vigor’ met hetzelfde team als voor hun debuut. Toch is er in zowel werkwijze als resultaat flinke vooruitgang geboekt. In Gitarist 279, jun.....meer »»

ˇPendejo!

Audio en video bij het interview in Gitarist 279

Mede door het toetreden van bassist Jaap Melman en gitarist Arjan Rijnen tot ReVamp is het een tijd stil geweest rond het Spaanstalige stonermonster ˇPendejo!. Met ‘Atacames’ is er eindelijk een tweed.....meer »»

Jeff Berlin over de Cort Rithimic en muzikale content

Bij de bastest in Gitarist 279

In Gitarist 279 (juni 2014) test redacteur Martin Zand Scholten de nieuwe Cort Rithimic basgitaar, zoals die is ontwikkeld voor en met de Amerikaanse meesterbassist Jeff Berlin. Deze liet eerder dit j.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken