TC Electronic komt met nieuwe pedalen lijn

TC Electronic komt met nieuwe pedalen lijn

Vier compacte versies van bekende ontwerpen

De namen zijn bekend uit de TonePrint serie: Vortex flanger, Corona chorus, Flashback delay en Shaker vibrato, maar nu heeft TC Electronic ze uitgebracht in hetzelfde kleine formaat als de Ditto Loope.....meer »»

Vai's visie op creativiteit

Verslag Alien Guitar Secrets Masterclass van Steve Vai in TivoliVredenburg

Aan het einde van een wereldtournee met 235 shows, onthulde rockgitaarvirtuoos Steve Vai zijn ‘Alien Guitar Secrets’ in de door Gitarist en Ibanez georganiseerde masterclass in TivoliVredenburg, 10 me.....meer »»

Stuur je track naar Radio 6

Uitzending in Gitarist-uur bij Mijke & Co Live!

Elke maandag om middernacht, van 12 tot 1, kun je op Radio 6 een uur lang luisteren naar de Gitaarspecial tijdens Mijke & Co Live!. Dit programma wordt gemaakt door Co de Kloet in samenwerking met Git.....meer »»

Uniek concert van Florian Maier via Uitzending Gemist

Dubbelconcert elektrsche en akoestische gitaar

Schattenspiel, het door componist en metalmusicus Florian Magnus Maier gecomponeerde dubbelconcert voor elektrische gitaar, klassieke gitaar en orkest, werd op 26 april 2014 (Koningsdag) om 14:15 uur .....meer »»

Guitar Academy Camp met Rosenberg en Vaarzon Morel

Workshops in de bossen van Soest in juni

Wie drie dagen lang les wil krijgen van virtuoze gitaristen als Stochelo Rosenberg, Eric Vaarzon Morel, Lars de Rijck, Leif de Leeuw en Wim den Herder, kan zich nu aanmelden voor het Guitar Academy Ca.....meer »»

Nieuwe Yamaha L-serie nu beschikbaar

Handgemaakte gitaren, nieuwe specs

Yamaha is trots op haar lange ervaring in het bouwen van piano's, maar ook met akoestische gitaren is het merk al een halve eeuw onderweg. De L-serie handgemaakte akoestische gitaren heeft inmiddels e.....meer »»

TC Electronic Ditto X2 Looper

Gemakkelijk loopen - nu nog uitgebreider

Met de Ditto bracht TC Electronic een compacte looper uit die eenvoudig in het gebruik is. Met de extra mogelijkheden van de nieuwe X2 richt het bedrijf zich ook op ervaren loopfans. Gitarist neem het.....meer »»

Gitaarkamp Jongeren en Volwassenen

Met Guthrie Govan, René van Barneveld, Jan Akkerman e.v.a.

Opnieuw is Gitarist partner van het Gitaarkamp, dat opnieuw in twee aparte edities gaat plaatsvinden in lente en zomer 2014. Eerst is er een lang weekend voor volwassenen in mei, gevolgd door een zesd.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken