Eurosonic Noorderslag met John Coffey, Kensington, Jett Rebel en vele anderen

Eurosonic Noorderslag met John Coffey, Kensington, Jett Rebel en vele anderen

Groningen, 14 tot en met 17 januari

Als ieder jaar is het Noorderslag festival in Groningen in de voorverkoop uitverkocht. Elk jaar worden in januari de spraakmakendste Nederlandse pop- en rockacts van het moment gepresenteerd in een ti.....meer »»

Topgitaristen op de Flamenco Biennale

El Periquin met flamencocracks uit Madrid en veel meer

De Flamenco Biënnale oogst tot ver buiten onze grenzen respect. Iedere keer weer weet het festival de state of the art van de flamenco te verzamelen, niet zomaar door voor de hand liggend te programme.....meer »»

Nieuwe Gretsch signature voor Bono

Gitaar tegen Aids

Na de groene Irish Falcon komt Gretsch nu met een nieuwe signature gitaar voor U2 frontman Bono. De 'Red' is niet alleen een mooie center-block gitaar met dubbele cutaway, maar 5 procent van het geld .....meer »»

Jimmy Page historische video's

Video's bij het interview in Gitarist 286

In Gitarist 286, januari 2015 hebben we een exclusief interview met Jimmy Page over zijn begindagen als gitarist en muzikant. Page vertelt over de gitaren die hem vergezelden terwijl hij van een begin.....meer »»

Gitaarverhaal: Gibson Moderne Heritage ‘58 reissue

Video bij het artikel in Gitarist 286

Een heruitgave van een niet-bestaande gitaar: dat klinkt een beetje vreemd. Toch wordt de Gibson Moderne Heritage ‘58 die in 1982 op de markt kwam een reissue genoemd. In Gitarist 286, januari 2015 on.....meer »»

Hybrid-picking met Tommy Emmanuel

Audio bij de workshop in Gitarist 286, januari 2015

In Gitarist 286, januari 2015 kijken we naar hybrid-picking, een rechterhandtechniek waarbij zowel vingers als plectrum worden gebruikt. We kijken hiervoor naar het spel fingerstyle-ster Tommy Emmanue.....meer »»

De schoonheid van Avalon Ard Rí

Demovideo bij het nieuwsitem in Gitarist 286, januari 2015

De nieuwspagina's in Gitarist openen altijd met een groot in beeld gebrachte, opvallende gitaar. Zeg maar het snoepje van de maand. In Gitarist 286, januari 2015 is dat een prachtig Avalon auditoriumm.....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 286

BluGuitar, T-Rex

De tests van de BluGuitar Amp1 en T-Rex Karma Boost, Creamer, Vulture, NeoComp, Replay Box en Quint Machine uit Gitarist 286, januari 2015 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken