Musikmesse 2015 - Dag 3: Hartke, Gibson & Carl Martin

Musikmesse 2015 - Dag 3: Hartke, Gibson & Carl Martin

Verslag vanaf de Musikmesse beursvloer in Frankfurt

Frankfurt - Zijn de eerste twee dagen van de Frankfurter Musikmesse nog gereserveerd voor industrie en pers, vanaf vrijdag mag ook het publiek naar binnen. Dat betekent veel drukte en hectiek. Toch wi.....meer »»

Musikmesse 2015 - Dag 2: Vox, Yamaha & Breedlove

Verslag vanaf de Musikmesse beursvloer in Frankfurt

Frankfurt - Ook op de tweede dag van de Musikmesse in Frankfurt zag de Gitarist-redactie weer veel mooie nieuwe producten. Lees snel verder......meer »»

Musikmesse 2015 - Dag 1: Marshall, Martin, Roland, Boss, Orange

Verslag vanaf de Musikmesse beursvloer in Frankfurt

Frankfurt - Vanmorgen zijn de deuren opengegaan van Musikmesse Frankfurt, de grootste internationale muziekbeurs in Europa. Lees hier wat de Gitarist-redactie deze dag als opvallende nieuwe producten .....meer »»

Grote winactie 30 jaar PRS!

Jubileum prijzenpakket van meer dan 4000 euro!

PRS viert haar 30e verjaardag met het weggeven van 3 geweldige PRS 30th Anniversary Custom gitaren aan 3 lezers van Gitarist in Nederland en België. .....meer »»

Exclusief concert: Stanley Jordan solo in de North Sea Jazz Club

Vrijdag 24 april in Amsterdam

Wat wil je nog meer? Een soloconcert van gitaarvirtuoos Stanley Jordan in de intieme setting van de North Sea Jazz Club gaan zien, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje bij dit dinerc.....meer »»

Verslag Vintage Guitar Show

Goed bezochte voorjaarsbeurs in Veenendaal

Afgelopen zaterdag begaven vintage-liefhebbend Nederland en België zich weer naar de Veenendaalhal in Veenendaal om te genieten van prachtige en zeldzame oude gitaren, versterkers, effectpedalen en me.....meer »»

De mogelijkheden van de Aristides 060

Alleskunner uit Haarlem

Na de futuristische 010, de klassieke 020 en de zwaar rockende 070 kwam Aristisdes vorig jaar met de 060. Op het eerste gezicht lijkt het de kleine broer van de 070, maar de constructie heeft een slim.....meer »»

Video's van onze rig rundown met Leendert Haaksma

Haaksma showt zijn gear in de Ziggo Dome

Op de middag voor het tweede uitverkochte concert dat Anouk eind februari in de Ziggo Dome gaf, bezochten we gitarist Leendert Haaksma op het podium van deze grote zaal voor een rig rundown. Hij verte.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken