Niks te doen? Oefen deze licks! - deel 5 - in tijden van corona

Niks te doen? Oefen deze licks! - deel 5 - in tijden van corona

Complete aflevering van Gitarist-workshop Niks dan licks - met tabs en audio! Licks in de stijl van o.a. Johnny Marr, John Frusciante, Eddie Van Halen en Nuno Bettencourt

Nu velen van ons door de coronacrisis noodgedwongen thuiszitten, hebben we onverwacht een hoop extra tijd om te vullen. Waarom niet je gitaarskills verbeterd? Om je daar bij te helpen zet Gitarist van.....meer »»

Nieuwe editie Gitarist - 349, april 2020 - nu uit!

Bestel bij ons - we versturen zonder verzendkosten - of lees Gitarist digitaal

Hebben PostNL en bpost ondanks alles hun werk goed gedaan, abonnees? Laat ons maar weten! Een mooie nieuwe editie Gitarist zou nu in de bus moeten liggen! Geen abonnee en winkel dicht? Bestel bij ons,.....meer »»

Niks te doen? Oefen deze licks! - deel 4 - in tijden van corona

Complete aflevering van Gitarist-workshop Niks dan licks - met tabs en audio! Licks in de stijl van o.a. Paul Simon, Robert Cray, Lenny Kravitz en Wes Montgomery

Nu velen van ons door de coronacrisis noodgedwongen thuiszitten, hebben we onverwacht een hoop extra tijd om te vullen. Waarom niet je gitaarskills verbeterd? Om je daar bij te helpen zet Gitarist van.....meer »»

Rammstein-zanger Till Lindemann heeft corona

Optredens in juni onzeker

Niet alleen optredens en tours liggen stil, muzikanten worden ook letterlijk getroffen door corona. Rammstein-zanger Till Lindemann blijkt corona te hebben en ligt sinds vorige week in een Berlijns z.....meer »»

Release van de week: Ayreon - Electric Castle Live And Other Tales

Vandaag verschenen - 27 maart 2020

Het is een legendarisch album uit 1998, Into The Electric Castle, van Ayreon. Arjen Lucassen, de man achter dit project, besloot de muziek van het album voor het eerst live te gaan uitvoeren, vier dag.....meer »»

FGN introduceert Boundary-serie

Betaalbaar en toch Made In Japan

Met de Boundary serie brengt FGN betaalbare gitaren en basgitaren uit die worden gemaakt in Japan. De eerste modellen die uitkomen zijn de Iliad en Odyssey......meer »»

Videoserie: Joe Satriani en zijn nieuwe album Shapeshifting

Album komt op 10 april uit - in dit artikel allerlei voorproefjes

Joe Satriani, gitaarheld van de gitaarhelden. Brian May noemt hem “een vriend en een bron van inspiratie”. Voor het shredlegioen is hij de kampioen. Nu zijn nieuwe album ‘Shapeshifting’ op h.....meer »»

Beluister hier de previewtrack van Ad Vandenberg's Vandenberg 2020 album

Nieuwe track van album online - donderdag 26 maart - 11.00 uur

Ook de grote sterren moeten in deze uitdagende tijden bijsturen en hun grote projecten online aan de man brengen. Meestergitarist Adrian Vandenberg neemt de promotie van zijn gloednieuwe album “Vand.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken