Maestro is terug!

Maestro is terug!

Gibson blaast het legendarische effectmerk nieuw leven in

Het eerste commerciele fuzzpedaal was de door Gibson gemaakte Maestro FZ-1 Fuzz Tone, onsterfelijk gemaakt door Keef’s riff van (I Can’t Get No) Satisfaction. Nu heeft Gibson dit legendarische mer.....meer »»

Epiphone Joan Jett Olympic Special

Klaar om te rocken!

Na Gibson komt ook zustermerk Epiphone met een signaturemodel voor Joan Jett: de Epiphone Joan Jett Olympic Special. .....meer »»

Verslagen en terugkijkvideo's van enerverend ESNS 2022 showcasefestival

Online-editie van Eurosonic Noorderslag - 19-22 januari 2022

Elke avond tientallen showcases van woensdag 19 januari tot en met zaterdag 22 januari, die gratis zijn te volgen via een livestream vanaf drie podia tegelijk. Dat is ESNS 2022, En voor professionals .....meer »»

Warwick LTD 2022

De Streamette is terug

Elk jaar komt Warwick met een Limited Edition, ook wel Model Of The Year genoemd. Dit keer is het een Streamette, die zoals altijd als vier- en vijfsnarig model komt en zowel links- als rechtshandig......meer »»

Release van de week: Keb' Mo' - Good To Be...

Vandaag verschenen: 21 januari 2022

Je kunt het je bijna niet voorstellen als je 'Good To Be...' hoort, maar Keb' Mo' is inmiddels alweer zeventig jaar oud. Hij klinkt nog altijd zo energiek en geïnspireerd als op 'The Door' of 'Just L.....meer »»

Gitarist 372, maart 2022, nu verkrijgbaar in onze webshop!

Losse edities sturen we op zonder verzendkosten - als je abonnee wil worden hebben we mooie welkomstaanbiedingen!

De nieuwe editie van Gitarist ligt vanaf vandaag, 25 februari 2022, in de winkel! Of bestel 'm in onze webshop Muziekmagazines.nl. Als je meteen een abonnement neemt wordt dat natuurlijk hogelijk gewa.....meer »»

Bij Star's Music kan je jouw persoonlijke versie van een Gibson laten maken

Met het M2M programma van Gibson een unieke gitaar laten bouwen

Met het "Made 2 Measure" programma bieden Star's Music en Gibson nu de mogelijkheid om je persoonlijke versie van de meest populaire Gibson modellen te ontwerpen en te bestellen: de Les Paul Standard .....meer »»

Steve Vai over nieuw album in nieuwe editie Gitarist - en kondigt residency met Metropole Orkest aan

De video's bij het interview in Gitarist

Op 28 januari komt ‘Inviolate’ uit, het eerste volledig instrumentale album dat Steve Vai in lange tijd uitbrengt. Zoals altijd laat Vai in de negen nummers zijn creativiteit de vrije loop, wat on.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken