Gitarist Poll: stemmen kan tot en met a.s. zondag 6 februari

Gitarist Poll: stemmen kan tot en met a.s. zondag 6 februari

Kies de gitaristen en producten van het jaar 2021! Stem nu!

Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn jullie favoriete gitaristen? Wat vinden jullie de beste nieuwe gitaren, amps en effecten van het afgelopen jaar? Wij zijn benieuwd! Elk jaar w.....meer »»

Nieuwe James Hetfield Snakebyte onder de 2022 modellen van ESP

Maar liefst 46 nieuwe modellen voor het komende jaar

Onder de naam 'ESP Presents 2022 Phase 1' heeft de Japanse gitaarbouwer 46 nieuwe modellen gepresenteerd, waaronder twee versies van de Snakebyte Camo, de signaturegitaar van Metallica frontman James .....meer »»

PRODUCTNIEUWS 2022: Taylor

Vier nieuwe gitaren: twee uit de American Dream serie en twee Grand Theater modellen

Dit voorjaar brengt Taylor vier nieuwe akoestische modellen uit, twee daarvan komen uit in de American Dream serie van betaalbare massieve gitaren die in Amerika worden gemaakt. De andere twee zijn Gr.....meer »»

Een Axis Capo van Ernie Ball cadeau bij abonnement Gitarist

Neem nu een abonnement en maak gebruik van deze actie!

De capo’s van Ernie Ball zien er top uit, sluiten naadloos aan en zijn makkelijk met één hand te wisselen. Wil je een Axis Capo gratis opgestuurd krijgen? Neem dan nu een jaarabonnement op Gitaris.....meer »»

Topgitaristen op North Sea Jazz 2022!

John McLaughlin, Cory Wong, Eric Gales, Mark Lettieri, Marcus King, George Benson, Bill Frisell, Julian Lage e.v.a.

Het North Sea Jazz Festival trekt de stoute schoenen aan en laat vandaag weten dat ze voor een festival in vol ornaat gaan, 8, 9 en 10 juli in Ahoy Rotterdam, met een volle bak internationale acts. Wh.....meer »»

Ovation zet traditie van limited editions voort

De Exotic Selection CS24P-FMYR-G verschijnt in de betaalbare Celebrity-serie

Ovation pikt de traditie weer op waarmee ze ooit in 1976 begonnen: het uitbrengen elk jaar van een speciale limited edition, het Collector Series Model. De gitaar die dit jaar wordt uitgebracht, in de.....meer »»

Release van de Week: Steve Vai - Inviolate

Vandaag verschenen - 28 januari 2022

Het langverwachte Inviolate van Steve Vai is uit! Wát een album. Subliem gitaarspel natuurlijk, en dan ook nog dat avontuur op die Hydra gitaar. .....meer »»

PRODUCTNIEUWS 2022: Fender en Squier

JV Modified, compacte pedalen, folkinstrumenten, 40 jaar Squier & 60 jaar Jaguar!

Oké, er is geen winter NAMM Show, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe producten uitkomen aan het begin van dit kalenderjaar. Fender presenteert flink wat nieuws, waaronder Anniversary Jaguar en.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken