In Memoriam Cock de Jong

In Memoriam Cock de Jong

Gitarist The Shavers overleden

Na een lange strijd is gitarist Cock de Jong van het Nederlandstalige surfrock ‘n’ rolltrio The Shavers afgelopen zaterdag 22 oktober op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. .....meer »»

Theatertour Roger McGuinn

Folkrocklegende naar de Benelux

Folkrocker Roger McGuinn is bekend geworden als oprichter en zanger-gitarist van de legendarische popgroep The Byrds in de jaren ‘60. Woensdag 19 oktober begint hij aan een solo-theatertournee door de.....meer »»

Clinic Scott Henderson in Maasdijk

Optreden in De Boerderij, Zoetermeer

Woensdagmiddag 19 oktober geeft de Amerikaanse meestergitarist Scott Henderson een clinic bij Vinnie’s Gittar School in Maasdijk. Henderson is al eens eerder te gast geweest bij de gitaarschool van Vi.....meer »»

Bert Jansch overleden

Britse folkgitarist inspireerde generaties fingerstylers

Op 5 oktober overleed folkgitarist Bert Jansch aan de gevolgen van kanker. Samen met Davey Graham, Martin Carthy en John Renbourn was hij van de drijvende krachten achter de Britse folkbeweging van de.....meer »»

Documentaire George Harrison

Geregisseerd door Martin Scorsese

‘George Harrison: Living In The Material World’ is een documentaire van de BBC over het leven van George Harrison. De film neemt de kijkers mee op een muzikale en spirituele reis door het leven van de.....meer »»

Akoestische benefiet in Zoetermeer

JJ Music House steunt KWF Kankerbestrijding

Op zondag 9 oktober organiseert Lava Music Department in samenwerking met Max Guitar uit Den Haag een akoestisch evenement in Zoetermeer, waarvan de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding. .....meer »»

Experience Hendrix live-releases

Vier nieuwe cd's en dvd's in de winkels

Er zijn sinds kort weer vier ‘nieuwe’ releases van Jimi Hendrix verkrijgbaar. Dankzij de samenwerking van Sony Music en Experience Hendrix zijn de live-cd’s ‘Winterland’ en ‘Hendrix In The West’ en de.....meer »»

Gitaarbouwersmeeting 2011

Vierde editie in Barneveld

Op zaterdag 29 oktober wordt de vierde editie van de Nederlands-Vlaamse Gitaarbouwersmeeting gehouden. Deze keer ontmoeten gitaarbouwers en -liefhebbers elkaar in de Veluwehal in het centraal gelegen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken