Gitarist augustusnummer nú te downloaden

Gitarist augustusnummer nú te downloaden

Gitarist 281, augustus 2014, in App Store en via AKO Magworld

Gitarist downloaden voor op vakantie? Het augustusnummer staat boordevol tests en interviews (o.a. JB Meijers en Robert Cray!). In het hoofdartikel komen we in 8 pagina's tot het samenstellen van 'de .....meer »»

JB Meijers' gitaarverzameling

Fotoverslag bij het interview in Gitarist 281, augustus 2014

In het augustusnummer van Gitarist spreken we met JB Meijers over zijn succesvolle samenwerking met Ilse DeLange in de Common Linnets, met als voorlopig hoogtepunt de tweede plaats bij het Eurovisieso.....meer »»

Slash - ‘World On Fire’

Audio en video bij Op de Plaat van Gitarist 281

In Gitarist 281, augustus 2014 vertelt Slash hoe hij voor zijn “meer als metal klinkende” nieuwe album zijn geluid vormgaf en de wah-wah achterwege liet. De zang vertrouwde hij weer aan zijn maatje My.....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 281 en 279

Fender, Yamaha

De test van de Fender 60th Anniversary Classic Player 50s Stratocaster uit Gitarist 281, augustus 2014 en de Yamaha LL16D ARE, LS16M ARE & LJ6 ARE uit Gitarist 279, juni 2014 hebben we op video vastge.....meer »»

Indian Askin

Video's bij het interview in Gitarist 281

Reikhalzend wordt door menigeen uitgekeken naar het debuutalbum van het Amsterdamse Indian Askin, dat naar verwachting in oktober zal verschijnen. In Gitarist 281, augustus 2014 vragen we spil van de .....meer »»

Rusty Roots

Audio bij het interview in Gitarist 281

Voor hun vierde album ‘Your Host’ werkte Rusty Roots samen met Triggerfinger-drummer Mario Goossens. Met hem is de band op zoek geweest naar een nieuw geluid voor de rootsy bluesrock van het Vlaamse k.....meer »»

Robert Cray - ‘In My Soul’

Beluister het album van Op de Plaat in Gitarist 278

‘s Werelds aangenaamste bluesman komt na twee jaar met een nieuw album. In Gitarist 278, mei 2014 vertelt Robert Cray over de totstandkoming van ‘In My Soul’: "We wilden heel graag zo’n geluid als op .....meer »»

In de loop: modern akoestisch

Audio bij de workshop in Gitarist 281, augustus 2014

Een looperpedaal is een populaire aanvulling op het arsenaal dat de moderne akoestische gitarist tot zijn beschikking heeft. De mogelijkheid om partijen te stapelen maakt het leren van complexe stukke.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken