Boss Katana Gen 3 serie geïntroduceerd

Boss Katana Gen 3 serie geïntroduceerd

We stellen de 7 nieuwe amps voor, inclusief demovideo

Boss introduceerde haar Katana amps in 2016. Inmiddels brengt Boss de derde generatie Katana's uit, de Gen 3 serie; met vernieuwde versies van zeven modellen. Ze hebben een betere geluidskwaliteit, ee.....meer »»

Julian Lage over de 'echte' Julian

Een online exclusief interview

‘Speak to Me’ heet het meest recente album van Julian Lage. De Amerikaan sprak met Niels Guns voor de podcastserie Sixty Scales and the Truth over zijn ‘stem’ als gitarist en spreken als muzik.....meer »»

Betaalbare nieuwe LTD's

Hoge kwaliteit, mooie kleuren

ESP brengt deze zomer zes nieuwe gitaren uit die hoge kwaliteit combineren met een uiterlijk dat even aantrekkelijke is als de prijs. .....meer »»

Joanne Shaw Taylor over haar nieuwe album Heavy Soul

Extra's bij het interview in Gitarist

Juni 2024: Joanne Shaw Taylor brengt haar nieuwe album ‘Heavy Soul’ uit, misschien wel de beste combinatie van haar blues-, soul- en popinvloeden die ze ooit maakte. We spraken de Britse zangeres .....meer »»

Nieuwe workshopserie in Gitarist door Joe Bonamassa: Joe’s blueswereld, aflevering 1: slidegitaar basics in open E

Video bij de workshop in Gitarist 401, augustus 2024

In Gitarist 401, augustus 2024, zijn we een nieuwe workshopserie gestart door niemand minder dan Joe Bonamassa. In Gitarist vind je de noten en tabs bij deze workshop, hier op Gitarist.nl kan je de bi.....meer »»

Marty Friedman over de 40 gitaren op Drama en zijn gastoptreden bij Megadeth

Extra's bij het interview in Gitarist

Voor de zijn nieuwe album ‘Drama’ heeft Marty Friedman zijn signature Jacksons en Engl gelaten voor wat ze waren. In plaats daarvan heeft hij zich helemaal op de vintage gitaren en versterkers ges.....meer »»

Video bij de test van de Fender 70th Anniversary American Professional II Stratocaster

Stratocaster Shootout! Hoe houdt het jubileummodel zicht tussen vintage Strats? Lees ook de test in Gitarist 401, augustus 2024

Om de zeventigste verjaardag van het iconische model uit 1954 te vieren, heeft Fender alles wat het weet over de productie van geweldige Stratocasters bij elkaar gebracht in één model. In Gitarist 4.....meer »»

In het diepe: vierstemmig gitaarwerk

Video bij de workshop in Gitarist 401, augustus 2024

In Gitarist 401, augustus 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Gitaarleraar Andy Aledort gaat dieper in op de verfijndere aspecten van het gitaarspelen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken