Strymon brengt Deco uit

Strymon brengt Deco uit

Tape effecten op je pedalenplank

In de jaren 1950 en '60, voordat de eerste effectpedalen het levenslicht zagen, werden de tape-recorders zelf gebruikt om het opgenomen audiosignaal te manipuleren. Strymon heeft deze effecten nu geva.....meer »»

De Fractal Audio FX8 is een feit

Multi-effects processor

In juli kondigden we de FX8 multi-effects pedalboard aan. Dit bericht was gebaseerd op een sneak preview op het Fractal Audio Forum. Ondertussen is er een maand voorbij, en is er meer bekend over de F.....meer »»

Tweede soloalbum voor Maurice Rugebregt

Uitdagend tussen jazz en Braziliaans op 'NEXT'

Op zondag 9 november 2014 presenteert Maurice Rugebregt zijn album 'NEXT' in Grounds in Rotterdam. Hij wordt op dit tweede soloproject begeleid door bekende musici uit de pop- en latinscene: Mark Stoo.....meer »»

Greg Howe clinics in Nederland op 24 en 25 oktober

DV Mark presenteert Howe's Maragold amp

Eerder hebben we al een bericht geplaatst over de DV Mark clinics met Marco Sfogli en Andy James (10 en 11 oktober). Maar dat was nog niet alles! DV Mark komt met meer clinics, en dit keer worden ze g.....meer »»

Haarlem? Gitaarlem!

Glazen Huis, nieuwe gitaarmuziek en kick-off Vinyl Top 50 op 13 oktober

Het Glazen huis van 3FM staat komende december in Haarlem. De Haarlemse popindustrie initieert Gitaarlem om Haarlem te positioneren en te presenteren als een creatieve stad in de aanloop naar 3FM/Seri.....meer »»

TC Electronic gaat de ruimte in

Met de nieuwe compacte delay en reverb pedalen

Een samenwerking tussen TC Electronic en ProGuitarShop mondt uit in twee nieuwe pedalen waarvan een met vintage delay effecten en een met atmosferische reverb......meer »»

Eric Johnson en Mike Stern brengen Eclectic uit

Spontaan album van twee virtuozen

Incidenteel hadden ze al enkele keren samengewerkt, deze twee virtuozen uit de jazz/fusion en rock. Dat beviel zo goed dat Eric Johnson en Mike Stern besloten samen een album op te nemen. Eclectic kom.....meer »»

Vintage Guitar Show

Warme herfst in Veenendaal

Terwijl buiten van de prachtige Indian summer genoten kon worden, liep afgelopen zaterdag in de Veenendaalhal in Veenendaal de temperatuur ook aardig op. En niet alleen door het zomerse weer, maar ook.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken