Toonladder van de maand: harmonisch mineur

Toonladder van de maand: harmonisch mineur

Audio bij de workshop in Gitarist 286, januari 2015

In Gitarist 286, januari 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Harmonisch mineur klinkt als een toonladder voor gevorderden, maar hij verschilt maar één noot van een ladder die je waarschij.....meer »»

In de loop: rockabilly

Audio bij de workshop in Gitarist 286, januari 2015

In Gitarist 286, januari 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze aflevering zetten we onze looper in om een vlotte, swingende shuffle met drie partijen te creëren......meer »»

Gitaar Festival Boxmeer met Bart-Jan Baartmans

Alles wat je op een gitaarfestival verwacht

Zaterdag 20 december vindt in Boxmeer het Gitaar Festival plaats. Het programma is goed gevuld met optredens, workshops, demo’s en meer......meer »»

T-Rex Nitros hypergain

Flexibele distortionpedaal met veel gain

T-Rex’ nieuwe distortionpedaal biedt uitgebreide tweak-mogelijkheden om precies de vervorming te krijgen die je wilt......meer »»

Visual Sound Route 66 in nieuwe uitvoering

Meer mogelijkheden voor dit dubbelpedaal

Visual Sounds V3 serie bestaat uit pedalen met veel mogelijkheden. De nieuwste aanwinst is de Route 66 American Overdrive, een uitgebreide versie van het pedaal dat in 1999 voor het eerst het levensli.....meer »»

Revalver 4: nieuwe ampmodellen

Angel modules plus Metal Pack Bundle

Gebruikers van Peavey's Revalver 4 versterkersoftware hebben nu nog meer keuze in de Revalver Amp Store dankzij de nieuwe Angel versterker- en kabinetmodule, en een bundel metalamps en -pedalen. .....meer »»

Veel nieuwe Gitarist tests online

Eerder verschenen tests in Gitarist nu online te downloaden als pdf

We hebben weer een hele serie producttests online gezet, die eerder in Gitarist verschenen zijn. Hieronder vind je de lijst van onlangs online geplaatste tests. Downloaden maar! .....meer »»

AMPLIFi TT gitaarprocessor

Uit de speelgoedwinkel van Line 6

Nog geen jaar geleden introduceerde Line 6 de Amplifi versterker. Op de Musicmesse kwam daar de pedaalversie van uit en nu is er met de TT een desktopversie van dit slimme modelingsysteem......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken