aanmelden
Gitarist Educatie Markt - 2de editie 19 november 2017
Gitaarschool Nederland, EGTA, Guitar Matrix en Gitarist presenteren!
Events 30-09-2017 08:10
De eerste namen zijn bekend van de demo’s en workshops die tijdens de Gitarist Educatie Markt zondag 19 november gaan plaatsvinden. Namens TrueFire komen Zoumana Diarra en Rory Ronde hun kersverse videocursussen toelichten en met hun spel demonstreren. Tom Barbier doet namens Boss zijn veelgeprezen masterclass Guitar Sound Shaping. En Evert Zeevalkink laat zien wat je allemaal met je YouTube-kanaal doen kan. More to come!

Gitarist Educatie Markt
Alles over gitaarspelen, zondag 19 november, in Q-Factory, Amsterdam

Met workshops, presentaties, stands en meer!

De dag is als volgt ingedeeld:

* Ochtendprogramma tot 13.00 uur:
meetings docenten van GSNL en EGTA
* Middagprogramma 13.00-17.30
voor alle gitaristen en belangstellenden

Zondagmiddagprogramma
13.00-17.30 uur (
voor iedereen, toegang € 7,50, tot 15 jaar gratis)
workshops – presentaties – instrumenten- en informatiestands
Talent Podium: verkiezing Gitaarschool Nederland Talent 2017
Stands: informatie, gitaren, amps, effecten en meer

Bestel nu je ticket online
Binnenkort kun je via Ticketmaster je ticket kopen voor slechts € 7,50. Klik hier (www.ticketmaster.nl: zoek op Gitarist Educatie Markt; servicekosten € 0,75).
Als je jonger dan 15 bent hoef je geen ticket te bestellen; neem wel je legitimatie mee.

Volg de Gitarist Educatie Markt 2017 op Facebook. Klik hier

WORKSHOPS EN DEMO’S
Doel van deze Gitarist Educatie Markt is alle aanwezige gitaardocenten en gitaarstudenten (van beginner tot gevorderd) allerlei kennis en tools mee te geven waarmee ze respectievelijk hun gitaarlessen en hun gitaarspel kunnen verbeteren en inspiratie kunnen opdoen.
Bij het ter perse gaan van deze Gitarist waren de eerste namen bekend. Op Gitarist.nl en in de volgende editie vind je het complete programma.

Tom Barbier
Guitar Sound Shaping
In het voorjaar deed de Belgische gitarist Tom Barbier namens Boss een indrukwekkende masterclasstour onder de fraaie titel ‘Guitar Sound Shaping Outside The Daisy Chain’. Hoe integreer je je pedalen op betrouwbare wijze in je set-up, hoe combineer je ze met midi en digitale multi-effecten? Hoe controleer je dit alles live op een eenvoudige manier? Hoe haal je het maximum uit een pedalboard? Tom Barbier demonstreert effectvolgordes, expressiemogelijkheden en sounds maken op een heel inzichtelijke, aantrekkelijke manier, met op-en-top gitaarspel bovendien.
De masterclass wordt mogelijk gemaakt door Boss.

Zoumana Diarra
West African Guitar
Al jaren staat hij aan de top van de Nederlandse gitaarscene, de Malinese gitarist Zoumana Diarra. Hij toerde de theaters langs met het illustere gezelschap Five Great Guitars en gaat dat begin volgend jaar weer doen. Ondertussen heeft hij in de VS een videocursus West African Guitar uitgebracht, geregisseerd door de Nederlandse gitarist Matthieu Brandt. Gezamenlijk zullen ze de ins en outs van elf West-Afrikaanse stijlen doorlopen tijdens deze workshop. Een wereld gaat voor je open!
De masterclass wordt mogelijk gemaakt door TrueFire.

Rory Ronde
Neo Soul Guidebook
Rory Ronde is de meester van de neo-soul in Nederland. Hij speelt met Wouter Hamel en Giovanca, met New Cool Collective, en met het theatrale La Garcon. Met zijn eigen hiphop/soul/jazz/funk crossoverband Les Cooles de Ville bracht hij een tweede ep uit. Voor het Amerikaanse TrueFire maakte hij zeer recent een videocursus onder de titel Neo Soul Guidebook. Met Matthieu Brandt leidt hij ons door de cursus.
De masterclass wordt mogelijk gemaakt door TrueFire.

Evert Zeevalkink
Als sessiemuzikant speelde Evert Zeevalkink onder meer met Niels Geusebroek, Tim Akkerman en Dotan. Onlangs bracht hij onder de naam Evert Z de ep ‘Driven By Daylight’ uit. Op de Gitarist Educatie Markt wijdt hij uit over zijn veelgeprezen YouTube-kanaal waar inmiddels meer dan 30 ‘looping’ video’s en 50 andersoortige gitaarvideo’s verzameld staan, met meer dan 10.000 abonnees.
www.youtube.com/evertzeevalkink  
 
Binnenkort worden er nog veel meer workshops en demo’s aangekondigd!

TALENT PODIUM 
Er is in de middag ook een Talent Podium waar leerlingen van gitaarscholen zich presenteren en beoordeeld worden door een jury, resulterend in de benoeming van ‘Gitaarschool Nederland Talent 2017’ en natuurlijk goede feedback.

STANDS
Natuurlijk zullen ook diverse gitaarfabrikanten, importeurs en bouwers zich deze dag presenteren. Kom je laten voorlichten en probeer van alles uit. Meer informatie over standruimte of anderszins professionele deelname is in te winnen bij Jan-Wouter Oostenrijk van Gitaarschool Nederland, Ronald Willemsen, Erk Willemsen of Ollie Schmitz van Gitarist of Jack Pisters en Meindert Bussink van Guitar Matrix.
Centraal emailadres: gitaristeducatiemarkt@gitarist.nl

Bestel nu je ticket online
Via Ticketmaster kun je nu je ticket kopen voor slechts € 7,50 (www.ticketmaster.nl: zoek op Gitarist Educatie Markt; servicekosten € 0,75). Als je jonger dan 15 bent hoef je geen ticket te bestellen; neem wel je legitimatie mee.

Het ticket is geldig voor het middagprogramma vanaf 13.00 uur. In de ochtend is er een speciaal programma voor gitaardocenten. Op uitnodiging. Stuur een mail naar gitaristeducatiemarkt@gitarist.nl als je een uitnodiging wilt ontvangen.

 
Waarom een Gitarist Educatie Markt?
In Nederland worden héél veel gitaarlessen gegeven: op gitaarscholen, op muziekscholen, op conservatoria, particulier. Maar zelden komen docenten bij elkaar om kennis uit te wisselen, ideeën te poneren en de stand van zaken door te nemen. Die gelegenheid biedt het ochtendprogramma van de Gitarist Educatie Markt.

In de middag kunnen gitaardocenten én alle gitaristen die iets willen opsteken van topgitaristen, in alle stijlen, van alle niveaus, workshops en presentaties bijwonen. Inspiratie opdoen dus! 

De Gitarist Educatie Markt is een initiatief van Gitaarschool Nederland (GSNL), belangenbehartiger van 48 gitaarscholen door heel Nederland, met honderden gitaardocenten. De European Guitar Teachers Association Nederland (EGTA) heeft zich bij het initiatief aangesloten, ook met honderden docenten. Guitar Matrix, organisator van tal van gitaar-events waaronder de Sena Young Talent Guitar Award en Amsterdam Electric Guitar Heaven is mede-organisator, net als wij van Gitarist, maandblad en online-magazine.

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com