Do-The-Undo

Ingetogen maar genietend

On Stage 06-04-2007 15:57

Dat woensdagavond 4 april veel mensen naar Paradiso zijn gekomen door het verleden van Do-The-Undo frontman Anne Soldaat bij Daryll-Ann mag duidelijk zijn. De naam valt regelmatig in het publiek en bovendien hebben velen nog niet de kans gehad het nieuwe werk van Soldaat bij Do-The-Undo te beluisteren, omdat de debuutplaat nog maar kort geleden uitkwam. Het publiek geniet echter zichtbaar van de Do-The-Undo-nummers en bovendien is Soldaat ook niet te beroerd om nog een Daryll-Ann-liedje te spelen.

Do-The-Undo begint met het nummer Two Sides, dat bijna zonder pauze overloopt in Son of A Gun en Take Me Lord, beide van het titelloze debuutalbum van de band.

Do-The-Undo klinkt erg solide, al geven de leden vrijwel geen blijk van interactie op het podium. Als Soldaat hierna de eerste tonen van We Love Danger van het laatste Daryll-Ann album ‘Don’t Stop’ speelt, wordt het nummer duidelijk herkend en reageert het publiek enthousiast. Het laatste nummer van de set is Sea of Madness van Crosby, Stills, Nash & Young, of zoals Soldaat zelf zegt: “Als laatste een nummertje van ome Neil.”

Bijna direct nadat de band het podium af is gelopen, komen ze terug om nog een drietal nummers te spelen, waaronder Money Or Love van het Daryll-Ann album ‘Happy Traum’. Do-The-Undo speelt het hele optreden ingetogen, maar geniet duidelijk van de eigen muziek.
zoeken
zoeken