aanmelden
Joris de Haan wint Nexi Dutch Screamer Design contest
Hij maakte het beste ontwerp voor een Nexi pedaal
Merknieuws 31-07-2017 11:07
NEXI Industries schreef met Gitarist.nl de Nexi Dutch Screamer Design contest uit. NEXI vroeg voor het populaire gitaareffect Dutch Screamer een cool ontwerp te maken. Er kwamen een flink aantal boeiende ontwerpen binnen, maar één was er de beste, die van Joris de Haan, zie de afbeelding hierboven!

NEXI gaat het winnende ontwerp in een gelimiteerde oplage uitbrengen. De winnaar krijgt 1e versie (serie nummer 001) van het door hem ontworpen pedaal uitgereikt tijdens de Gitarist Educatie Markt op 19 november in Q-Factory, Amsterdam. Bovendien krijgt de winnaar een Nexi Starter-pack: The Solution Pedalboard + Overdrive en een ingelijste foto van het winnende ontwerp met handtekening van de Gitarist en NEXI staff members.

Gefeliciteerd Joris de Haan! 

Hij schreef bij de inzending: "Mijn ontwerp is een ode aan het EK'88 (en de schreeuwende shirts) en de topscorer van het toernooi, Marco van Basten (rugnummer 12). Meer Dutch en Screamin' kan het haast niet worden."

NEXI Industries gaat een Limited Edition van 12 stuks als extra ode aan Marco van Basten (met rugnummer 12) in productie nemen.  

Demo van de Dutch Screamer (nog zonder het ontwerp natuurlijk): 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com