aanmelden
Winkelportret The Fellowship of Acoustics
Videopresentatie en fotoboek
Gitarist Extra 28-04-2017 17:04
Nederland en Belgiƫ zijn rijk aan muziekwinkels, fysiek en online. Eerder hebben we retailers Keymusic en Max Guitar geportretteerd in Gitarist. Deze keer reizen we af naar Dedemsvaart, noordoostelijk van Zwolle voor een winkelportret in Giarist 314, mei 2017, van The Fellowship of Acoustics, een razendsnel groeiende gitaarwinkel, gevestigd in een monumentaal pand. We aanschouwen er grote hoeveelheden gitaren, akoestisch en elektrisch, en spreken met de zaakvoerders.In dit artikel op Gitarist.nl vind je video's en extra foto's van de imposante winkel.

Rudi Bults (58) ruilde in 2001 zijn werk als hovenier in voor zijn grote passie: akoestische gitaren. Hij koppelde zijn fysieke winkel in Bergentheim, 250 m2 groot, meteen aan een internationaal gerichte webshop, gespecialiseerd in vintage gitaren. Hij betrok alras zoon Coen en dochter Laura bij de zaak. De groei was enorm, de reparatieafdeling bloeide en de voorraad nam met sprongen toe. Twee jaar geleden maakte hij de stap naar een grootscheepse uitbreiding. Hij betrok het voormalige gemeentehuis van Dedemsvaart, een pand dat meer aan het Witte Huis doet denken dan aan een winkel, maar dat daardoor juist de mogelijkheid gaf een unieke sfeer te creëren. Maar liefst 2600 m2 gitaren, kun je je het voorstellen? Elke fraai ogende kamer van het pand heeft een voorraad van tientallen akoestische gitaren aan de muur hangen. Ook de voorraad elektrische gitaren, bassen, versterkers en effecten is inmiddels enorm. 

In Gitarist 314, mei 22017, vind je het winkelportret incusief een interview met Coen Bults. Hier op Gitarist.nl laten we de promotievideo voor de winkel zien en een serie extra foto's. 
 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com