Clinic met Eva Gardner

Bassiste van Pink komt voor bas-drums clinic naar Feedback Rotterdam

Muzieknieuws 07-03-2011 16:19

Eva Gardner, bassiste van Pink, geeft op 11 april samen met drummer Mark Schulman een jamclinic in Feedback Rotterdam, georganiseerd door Fender en Gretsch.

De clinic is onderdeel van de Rhythm Section Tour 2011. Tijdens de clinic vertellen beide muzikanten over hun inspiratie, het spelen tijdens een tour en het geheim van hun succes. Rode draad is een demonstratie van de kunst van het spelen van een goede ritmesectie. Naar aanleiding van beroemde voorbeelden wordt verteld waarom juist deze ritmepartijen zo goed klinken en voelen.

Gardner heeft naast Pink ook gewerkt met Veruca Salt en Tim Burgess. Haar carrière heeft haar over de hele wereld gebracht en ze heeft in het voorprogramma van de Rolling Stones in de Wembley Arena gestaan. Wie er altijd van heeft gedroomd om de bas van Gardner te bespelen kan zijn kans pakken. Tijdens de clinic is er de gelegenheid om met beide artiesten te jammen.

Als aftrap van de tour treden beiden muzikanten van 6 tot 9 april samen met gitarist Greg Koch op tijdens de Musikmesse in Frankfurt en op het Drummers Festival in Tessenderlo.

Bekijk Eva Gardner in actie

zoeken
zoeken