Singlepresentatie Daybroke in Tilburgse bioscoop

Liveshow en première videoclip op het witte doek

Muzieknieuws 21-09-2010 16:09

De nieuwe single Sabotage van de Nederlandse rockband Daybroke gaat donderdag 23 september in première in de MustSee bioscoop in Tilburg. Na een liveshow van de band is de nieuwe videoclip op het witte doek te zien. De clip werd geregisseerd door Tim Smit, die bekend staat om zijn special effects, o.a. in de YouTube-hit ‘What’s in the box?’.

De singleversie van Sabotage werd gemixt door Clif Norrell (Nirvana, No Doubt, Jeff Buckley). De originele versie is te vinden op ‘What Nature Started’, het debuutalbum van Daybroke dat in maart dit jaar verscheen. In het oktobernummer van Gitarist (235) vind je een Fuzzbox-interview met zanger-gitarist Tom Sikkers (ex-Brotherhood Foundation en -Wealthy Beggar).



Na de liveshow van Daybroke en de première van de videoclip in de grote zaal van de bioscoop (aanvang 20.00 uur) wordt de bijpassende film ‘Get Him To The Greek’ vertoond. Deze rockkomedie gaat over een naïeve stagiaire van een Amerikaanse platenmaatschappij die drie dagen de tijd krijgt een aan lager wal geraakte rocklegende (Russell Brand) van Engeland naar het befaamde Greek Theater in Los Angeles te begeleiden.
zoeken
zoeken