3e editie Gitaarbouwers Meeting

Laatste kans op een gratis ticket

Muzieknieuws 21-05-2010 23:52

Zondag 6 juni vindt in Hofstede De Beesde in Bunnik voor de derde keer de Gitaarbouwers Meeting plaats. Belangstellenden kunnen er kennismaken met alle facetten van de gitaarbouw. Gitarist geeft vijf gratis toegangskaarten weg voor dit evenement, waaraan medewerking wordt verleend door o.a. Eltjo Haselhoff (foto links), Bo~El Guitars en Bouwerskontakt.

Er zijn veel gitaarbouwers aanwezig aan wie je vragen kunt stellen en er worden demonstraties en lezingen gegeven door onder meer Marc van Oppen, Marco Krijger en Mattia Valente. Ook is er een beurs waar je onderdelen en gereedschappen kunt kopen. Je kunt een zelfgebouwd instrument meenemen en kans maken op een prijs bij de verkiezing van de mooiste zelfbouwgitaar.

Gitarist verloot in samenwerking met de Gitaarbouwers Meeting vijf gratis toegangskaartjes. Stuur een mail naar info@gitarist.nl onder vermelding van 'Gitaarbouwers Meeting' en vermeld ook je naam, adres en telefoonnummer. De inzendtermijn sluit op 25 mei. Winnaars die via de voorverkoop al een kaartje gekocht hadden, krijgen hun geld terug.

Kijk voor meer info en reservering op: gitaarbouwersmeeting.nl
zoeken
zoeken