aanmelden

Gitarist shop

Als je een jaarabonnement Gitarist met welkomstcadeau wilt bestellen: klik op het cirkeltje en je krijgt alle aanbiedingen te zien. Als je eenmalig de nieuwste editie wilt bestellen, krijg je de editie die je in de rechterkolom ziet staan thuisgestuurd. Als je Gitarist digitaal wilt lezen op iPad en iPhone, klik dan hier voor informatie.

NIEUWSTE EDITIE van Gitarist los € 6,50

Ik bestel het nieuwste nummer van Gitarist los, voor € 6,50. We berekenen geen verzendkosten. Het nieuwste nummer vind je hier: www.gitarist.nl/index/edities.

PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik neem een proefabonnement op Gitarist: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij niet het abonnement te continueren na 3 edities.

CADEAU DOEN: PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik doe een proefabonnement op Gitarist cadeau: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij of degene die het cadeau ontvangt niet het abonnement te continueren na 3 edities.

JAARABONNEMENT met welkomstcadeau € 64,50

Ik neem een jaarabonnement (12 edities per jaar) op Gitarist vanaf het eerstvolgende nummer voor € 64.50. Vink deze keuze aan en kies een van de welkomstcadeau's uit de lijst die je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.
Elixir Optiweb snarenset
Gitarist stuurt je een setje Elixir Optiweb snaren t.w.v. € 13,90 op als je nu een jaarabonnement neemt! (zolang de voorraad strekt) De gecoate snaren van Elixir zijn een begrip in de akoestische wereld. Met de nieuwe Optiweb snaren willen ze net zo geaccepteerd worden in de wereld van de elektrische gitaar. Optiweb snaren hebben een coating die lichter van gewicht en dunner is dan bij andere gecoate snaren. Hierdoor behoudt de snaar zijn heldere klank en voelt hij aan als een ongecoate snaar. Maar hij gaat wel langer mee. Het beste van twee werelden dus. We sturen je het pakketje Light (010-046).
Hugo Pinksterboer - Tipboek Versterkers en effecten t.w.v. 14,90
Alles weten over je apparatuur, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Versterkers en effecten vertelt het je het hele verhaal in 302 pagina's: voor gitaristen en bassisten, maar ook voor drummers, zangers, blazers en andere muzikanten, van beginner tot prof, zo uitgelegd dat je ook als niet-technicus snapt waar het over gaat. Want alleen dan heb je echt wat aan de kennis en ervaring van de meer dan dertig musici en andere experts die aan dit boek meewerkten.
Voor de bovenstaande cadeau's brengen we 2,50 bijdrage aan de verzend-verpakkosten in rekening.

CADEAU-ABONNEMENT met welkomstcadeau € 64,50

Ik doe een jaarabonnement (12 edities per jaar) op Gitarist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 64,50. Vink deze keuze aan en kies een van de welkomstcadeau's uit de lijst die je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.
Elixir Optiweb snarenset
Een setje Elixir Optiweb snaren t.w.v. € 13,90 cadeau als je nu een jaarabonnement cadeau geeft! (zolang de voorraad strekt) De gecoate snaren van Elixir zijn een begrip in de akoestische wereld. Met de nieuwe Optiweb snaren willen ze net zo geaccepteerd worden in de wereld van de elektrische gitaar. Optiweb snaren hebben een coating die lichter van gewicht en dunner is dan bij andere gecoate snaren. Hierdoor behoudt de snaar zijn heldere klank en voelt hij aan als een ongecoate snaar. Maar hij gaat wel langer mee. Het beste van twee werelden dus. We sturen je het pakketje Light (010-046).
Hugo Pinksterboer - Tipboek Versterkers en effecten t.w.v. 14,90
Alles weten over je apparatuur, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Versterkers en effecten vertelt het je het hele verhaal in 302 pagina's: voor gitaristen en bassisten, maar ook voor drummers, zangers, blazers en andere muzikanten, van beginner tot prof, zo uitgelegd dat je ook als niet-technicus snapt waar het over gaat. Want alleen dan heb je echt wat aan de kennis en ervaring van de meer dan dertig musici en andere experts die aan dit boek meewerkten.
Voor de bovenstaande cadeau's brengen we 2,50 bijdrage aan de verzend-verpakkosten in rekening.

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 57,50

Ik neem een jaarabonnement (12 edities per jaar) op Gitarist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 57,50 i.p.v. € 64,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 25% korting op de losse nummerprijs 2016 van € 6,50.

CADEAU-ABONNEMENT met introductiekorting € 57,50

Ik doe een jaarabonnement (12 edities per jaar) op Gitarist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 57,50 i.p.v. € 64,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 25% korting op de losse nummerprijs 2016 van € 6,50.

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 99,50

Ik neem een tweejaarabonnement (12 edities per jaar, dus 24 in totaal) op Gitarist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 99,50 i.p.v. € 119,50. Dat is meer dan 35% korting op de losse nummerprijs 2016 van € 6,50.

2-JAAR CADEAU-ABONNEMENT met introd.korting € 99,50

Ik doe een tweejaarabonnement (12 edities per jaar, dus 24 in totaal) op Gitarist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 99,50 i.p.v. € 119,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 35% korting op de losse nummerprijs 2016 van € 6,50.

Bundel Gitaarhelden: 3 edities met korting € 12,50

Drie edities Gitarist, boordevol interviews met Gitaarhelden: Jeff Beck, Eddie Van Halen, Prince, Joe Bonamassa, Adrian Belew, David Bowie. Drie edities in de winkel kosten € 19,50. De bundel van deze drie edities 300 (maart 2016), 304 (juli 2016) en 305 (augustus 2016) kun je bij ons bestellen voor € 12,50 en we rekenen géén verzendkosten!
Volledige inhoud 300 (maart 2016) www.gitarist.nl/index/editie/9357/gitarist-300-maart-2016
Volledige inhoud 304 (juli 2016) www.gitarist.nl/index/editie/9374/gitarist-304-juli-2016
Volledige inhoud 305 (augustus 2016) www.gitarist.nl/index/editie/9378/gitarist-305-augustus-2016

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Uitgeverij de Inzet bv het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Klik op de cover van Gitarist en open de digitale editie van een eerdere editie Gitarist.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com