Gitarist op Radio 6 vanaf maandag 31 maart

Elke maandag bij Mijke & Co Live! van 12 uur 's nachts tot 1.00 uur

Gitarist Extra 30-03-2014 15:03

Gitarist werkte al vaker samen met Radio 6 en programmamaker Co de Kloet, onder andere in uitzendingen over Steve Vai en over gitaarfestival Amsterdam Electric Guitar Heaven. Die samenwerking wordt nu bestendigd, want met ingang van 31 maart is Gitarist elke maandag op Radio 6 te gast bij Mijke van Wijk en Co de Kloet in hun programma Mijke en Co Live! Met gitaarmuziek in de breedte en interviews die aansluiten bij de inhoud van de actuele editie van Gitarist. Natuurlijk ook on demand beluisterbaar!

Het NTR programma Mijke & Co Live!, maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 01.00 uur op Radio6 Soul & Jazz, gaat per 31 maart een samenwerking aan met Gitarist.

Op de radio wat in Gitarist staat 
Elke maandag van middernacht tot 1.00 uur zal het programma, dat inmiddels al een trouwe schare fans heeft opgebouwd, een uniek en exclusief platform bieden voor de vele gitaristen (en basgitaristen) die ons land rijk is. Van Jong Talent tot en met de grote legendes van nu en van vroeger, ze komen allemaal aan bod. Verder is er ruimte voor primeurs, eigen opnames, en interviews, al dan niet naar aanleiding van interviews en recensies in Gitarist.

De eerste uitzending op 31 maart, ehhh 1 april
Is het 31 maart of 1 april, maandagnacht van 12 tot 1? Maakt niet uit, je begrijpt wat we bedoelen: nadat maandag 31 maart de klok 12 heeft geslagen is het tijd voor het eerste wekelijkse gitaar-uur bij Mijke & Co live op Radio 6. Een uur dat tot stand komt in samenwerking met Gitarist. In de april-editie van Gitarist tref je een interview met Martijn van Iterson aan, in dit gitaar-uur komt hij volop naar voren met drie nummers van zijn albums. Verder Zappa, Wes Montgomery, Steve Vai, BB King en Gary Lucas. 

Beluister hier on demand de eerste uitzending. Klik hier

Mijke van Wijk en Co de Kloet
Co de Kloet, gitaarliefhebber en producer van veel gitaar-gerelateerde projecten, die samen met Mijke van Wijk en een klein maar uit louter professionals bestaand team dit NTR programma maakt, zal de vaste gastheer zijn in dit nu al voor gitaristen niet te missen wekelijkse uur! Zijn producties met Steve Vai, Gary Lucas, Mike Keneally, Frank Zappa, Mike Stern, Vernon Reid, Todd Rundgren, Anton Goudsmit e.v.a. zullen aan bod komen, net als nieuwe projecten die in ontwikkeling zijn met bijvoorbeeld Steve Lukather.

Mijke van Wijk is jazzfanaat en zij ijvert al jaren voor meer jazz op de radio.
In Mijke en Co Live! Gaat het van jazz en funk tot avant-garde – en dat is precies wat ons van Gitarist aanspreekt!

Elke maandagnacht op Radio 6
Stem dus op maandagnacht 31 maart af op Mijke en Co Live!, Radio 6, via de ether of op internet: www.radio6.nl/programma/2484/mijke-en-co-live. Elke uitzending zal later terug te horen zijn via www.radio6.nl/gemist

Ook on demand te beluisteren
Gitarist en Mijke & Co Live!, een wekelijkse gitaarlounge die op elk moment ook on demand te bezoeken is via www.radio6.nl/mijkecolive

Voor meer informatie: mail met live@radio6.nl t.a.v. Co. 

zoeken
zoeken