aanmelden
Electro-Harmonix Tone Corset en Platform
Twee nieuwe compressors
Merknieuws 28-06-2017 11:47
Electro Harmonix voegt deze maand twee nieuwe effecten toe aan hun schier oneindige reeks pedalen, de Tone Corset en Platform compressor.

Uitgebreide mogelijkheden versus eenvoud
De Tone Corset is een relatief eenvoudige compressor in een compacte behuizing met regelaars voor volume, sustain (mate van compressie), attack en blend (mix van droog en gecomprimeerd signaal). Een pad-schakelaar voorkomt ongewilde oversturing bij het gebruik van basgitaren en gitaren met een hoge output.

platform

De Platform is een stereo compressor die ook mono gebruikt kan worden. Het is niet specifiek een gitaarpedaal, maar kan ook als send effect in de studio worden gebruikt. De compressie kun je instellen met regelaars voor volume, attack, release en sustain. Met een drukknopje schakel je de limiter-stand in en eenzelfde knopje geeft je een 'soft knee', ofwel een compressor die wat subtieler ingrijpt. Naast deze compressor-sectie heeft het pedaal een swell-functie (ideaal voor cello- en pedalsteel-achtige partijen) en een overdrive-sectie, in te stellen met een volume-, tone- en driveregelaar. De overdrive kun je met een eigen schakelaar aan- en uitzetten.

Meer info:
www.exh.com
www.kmidistribution.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com