aanmelden
Nu! Gratis Ultimusician Capo-S bij jaarabonnement op Gitarist!
Totaalwaarde 94,90, nu voor 64,50 - 12 edities Gitarist + capo!
Muzieknieuws 03-06-2018 20:45
Gitarist stuurt je een Capo-S t.w.v. 29,90 op als je nu een jaarabonnement neemt! (zolang de voorraad strekt). Je betaalt maar 64,50 voor 12 edities. En die capo is natuurlijk gratis!

Gitarist biedt nieuwe abonnees óf een introductiekorting voor het eerste jaar, óf een mooi cadeau. Je kan kiezen voor een van de Tipboeken, een Elixir snarednset, of, speciaal deze maand een mooie capo! 

Jaarabonnement met welkomstcadeau
Klik hier om meteen te bestellen. Kies voor 'jaarabonnement met welkomstcadeau' en vink het cadeau van je keuze aan. Of als je een Gitarist abonnement cadeau wilt geven, jies dan voor 'Cadeauabonnement met welkomstcadeau'. 
Klik hier om te bestellen

Ultimusician Capo-S
De Ultimusician Capo-S voor steelstring is een bijzonder product van Nederlandse makelij. Het vernieuwende van deze capo is dat het hele klemmechanisme achter het deel valt dat de snaren indrukt. Hierdoor kom je niet met je hand tegen de capo aan als je in de eerste positie speelt en voelt het alsof er geen capo op de hals zit. Slim bedacht en prettig in gebruik!

Het tweede vernieuwende punt is het klemmechanisme zelf. Dat werkt op het principe van een kitspuit: je kunt ‘m een kant op vrij bewegen (in de klemrichting), maar voor het loshalen moet je een lipje indrukken. Dat werkt snel en je kunt nauwkeurig de juiste spanning aanbrengen, waardoor de snaren minder snel ontstemmen.

JAARABONNEMENT MET ULTIMUSICIAN CAPO-S
Gitarist een jaar lang in de bus (12 edities) voor € 64,50 met als welkomstcadeau* een Ultimusician Capo-S t.w.v. € 29,90
Klik hier om te bestellen


ANDERE ABONNEMENTSMOGELIJKHEDEN  
Jaarabonnement met introductiekorting
Als je liever van de € 7,- introductiekorting gebruik wilt maken, kies dan voor die optie, en betaal maar € 57,50. 
Klik hier om te bestellen