aanmelden
Win een Dunlop Echoplex Delay & Cry Baby Mini!
De winnaar krijgt ze allebei!
Dunlop wist het geluid van de legendarische Echoplex tapedelay te vangen in een pedaal niet grotere dan een MXR Phase 90. En van de Cry Baby, het klassieke wahpedaal, is er tegenwoordig een mini-uitvoering. Beide pedalen, met een gezamenlijke waarde van 428 euro, passen hierdoor makkelijk op je pedalboard en dat komt uit, want je kunt ze allebei winnen!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Met regelaars voor delaytijd (40-750 ms), het aantal herhalingen en volume stel je op de Echoplex eenvoudig een goed klinkende echo in. Druk de volumeregelaar in en je komt in Age mode: de herhalingen worden donkerder, meer vervormd en wiebeliger, net als bij een echte tapedelay.

Half zo groot als het originele pedaal bevat de Cry Baby Mini wel de legendarische rode Fasel inductor. Een rangeschakelaar geeft de keuze uit vier populaire sweeps, terwijl de Q-regelaar bepaalt of hoge of lage boventonen benadrukt worden. Voor solo’s is er een instelbare boost met indicatie-led.

WIL JIJ DEZE DUNLOP PEDALEN WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar werd Dunlop opgericht?

Je kunt meedoen tot 7 januari 2019.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het februarinummer van Gitarist.

Met dank aan Algam Benelux voor het ter beschikking stellen van de pedalen.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com