aanmelden
Video's bij de tests in Gitarist 326: Fender & Danelectro
Fender American Original serie en Danelectro Billionaire pedalen
Gitarist Extra 19-04-2018 10:04
De tests van de Fender American Original ‘50s Telecaster, ‘60s Stratocaster & ‘60s Jaguar en Danelectro Billion Dollar Boost, Filthy Rich Tremolo & Big Spender Spinning Speaker uit Gitarist 326, mei 2018, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

De Fender American Original serie biedt een nieuwe kijk op de klassiekers van de Californische gitaarbouwer. In plaast van klonen van instrumenten uit een specifiek jaar zijn de nieuwe Originals ‘de beste instrumenten uit een bepaald decennium’. Wij keken naar de ‘50s Telecaster, ‘60s Stratocaster en ‘60s Jaguar. In een lange video bespreken Guitarist- redacteuren Jamie Dickson en Neville Martin al spelend deze gitaren in detail.  

Pedalen die zijn vernoemd naar eten of die de vorm hebben van kleine uiltjes: Danelectro is altijd al apart geweest. Vergeleken met hun eerdere producten lijken de pedalen uit de nieuwste Billionaire serie bijna conservatief. Ze hebben een elegante, afgeronde vorm, een stevige behuizing van metaal en zijn voorzien van de kleuren van klassieke Amerikaanse auto’s. En hoe ze klinken? Oordeel zelf in deze video!

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com