Video's cd presentatie De Avonduren

Video's cd presentatie De Avonduren

Kapabels kronieken in muziek gevat

Kapabel, de man met de verhalen, oftewel Abel Aelvoet is rapper, tekstdichter, verhalenverteller en creatief brein achter De Avonduren. Dit project presenteerde op 27 januari 2012 haar gelijknamig deb.....meer »»

Joost Zoeteman speelt Barney Kessel

Een ode aan een meestergitarist

Gitarist Joost Zoeteman bracht in 2011 de cd 'Salute to Barney Kessel' uit, op het album bijgestaan door contrabassist Taeke Stol. Een negen nummers tellende ode aan een van Zoetemans grootste inspira.....meer »»

test

.....meer »»

North Sea Jazz Festival 2010

Drie dagen gitaar en bas, van Marcus Miller tot en met Eivind Aarset

Zoals gebruikelijk bezocht Gitarist North Sea Jazz in Ahoy’, dit jaar onder tropische omstandigheden, en liep een uiterst subjectieve route door het programma......meer »»

FortaRock bewijst zijn waarde

Metal in al zijn schakeringen in de Nijmeegse open lucht

Vorig jaar was er opeens FortaRock, een metalfestival in het knusse Park Brakkenstein in Nijmegen. Met de tweede editie, op 3 juli 2010, was het ’t enige nog resterende metalfestival in de open lucht .....meer »»

Roadburn smeult onder stof en as

Vulkanologische problemen blijken geen beperking

Roadburn, het veelzijdige heavy muziekfestival, gehouden van 15 t/m 17 april in 013 en het Midi Theater in Tilburg, verlegde grenzen en verruimde de geest......meer »»

Impressie Le Guess Who? Festival

Gitarist aanwezig op vrijdag en zaterdag

Van donderdag 26 t/m maandag 30 november vond de derde editie van het underground muziekfestival Le Guess Who? plaats. Het sfeerrijke en succesvolle festival, georganiseerd door programmeur Johan Gijs.....meer »»

Boeiende clinics Larry Carlton

'Mr. 335' in Den Haag en Nijmegen

Op maandag 23 november jl. verzamelden zo’n 70 gitaarliefhebbers zich in Musicon in Den Haag om 'Mr. 335', oftewel de Amerikaanse meestergitarist Larry Carlton, aan het werk te zien. Carlton, op tourn.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken