Pinkpop 2009 live

Pinkpop 2009 live

Live streams vanaf het festival

Dit weekend vindt de 40e editie van Pinkpop plaats. Op televisie kun je vanavond op Nederland 3 de uitzending bekijken. Via 3VOOR12 Pink.....meer »»

Tourupdate Stef Burns vanuit Italië

Live dvd optreden Turijn in de maak - bekijk de video van Space Time

Sinds 25 februari is Stef Burns weer op tour in Italië met bassist Walter Latupeirissa en drummer Juan van Emmerloot. Op de vroege zaterdagmorgen van 7 maart spraken we de bandleider voor een kleine u.....meer »»

Video’s Richie Kotzen-clinic

Leerzame lessen van een bevlogen muzikant

De Amerikaanse stergitarist Richie Kotzen gaf op 4 februari zijn eerste clinic ooit, bij Muzikaza in Roermond. Daags voor zijn optreden in de Effenaar in Eindhoven kwamen meer dan 100 mensen naar de m.....meer »»

Acoustic Strings 2008

Festival vol sfeer en humor

Acoustic Strings 2008 gaat de geschiedenis in als een zeer inspirerend evenement. Het Hoftheater in Raalte was de 19e en 20e april gevuld met een sfeer van humor, saamhorigheid, muzikaliteit en ook ee.....meer »»

Roadburn 2008

Ouderwets loodzwaar

Het zat de organisatoren van het jaarlijkse Roadburn festival in het Tilburgse 013 niet mee. In de aanloop naar het festival zegden enkele belangrijke namen als Electric Wizard af en een week voor het.....meer »»

Room Eleven tot de nok toe gevuld

cd-presentatie 'Mmm... Gumbo?' traditioneel en op smaak

Op woensdag 12 maart 2008, zo rond een uur of acht 's avonds, was Paradiso al bijna volgelopen met fans van de Nederlandse band Room Eleven. Het concert in de uitverkochte en letterlijk tot de nok toe.....meer »»

De gitaristen van North Sea Jazz 2007

Een gitaristen- & bassistenspecial

De 32ste editie van het North Sea Jazz festival 2007 vond voor de tweede keer plaats in Ahoy' in Rotterdam. Op 13, 14 en 15 juli trokken zo'n 68.000 bezoekers naar de havenstad om een waslijst aan gro.....meer »»

Goede optredens doen stortbuien vergeten

Fields Of Rock 2007

Na een jaar afwezigheid vond op 16 en 17 juni de derde editie van het rock- en metalfestival Fields Of Rock plaats, dat voor het eerst meerdere dagen besloeg en daarom naar het evenemententerrein Wali.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken