NAMM 2023 beursnieuws: Lizard Queen - octave fuzz van Electro-Harmonix en JHS Pedals

NAMM 2023 beursnieuws: Lizard Queen - octave fuzz van Electro-Harmonix en JHS Pedals

Het pedaal dat altijd ontbrak

Electro-Harmonix heeft de Lizard Queen aangekondigd, een octave fuzz gebaseerd op een vintage EHX ontwerp van JHS Pedals' Josh Scott dat nooit heeft bestaan. Wacht, wat?.....meer »»

Walrus Audio lanceert Fundamental serie

Acht prettig geprijsde en eenvoudig te bedienen pedalen in alle gangbare effectcategorieën

Met de Fundamental Series brengt Walrus pedalen uit die toegankelijk zijn voor de beginnende gitarist, maar die dezelfde geluids- en bouwkwaliteit hebben als hun bestaande effectpedalen waardoor ze oo.....meer »»

Vox Brian May amps

MV50 & amPlug

VOX introduceert de Signature Amps die in samenwerking met Brian May zijn gemaakt. Het de wens van de Queen-gitarist om zijn iconische en tijdloze geluid voor iedereen beschikbaar te maken - en dat is.....meer »»

Laney's pedaalversterker

Ironheart Loudpedal

Het Engelse Laney heeft zijn Ironheart versterker in pedaalvorm gegoten en uitgebracht onder de naam Ironheart Foundry Loudpedal. .....meer »»

Kirk Hammett krijgt LTD signature KH-V

Perfecte balans tussen vintage en moderne V

Hij werd al getoond op de NAMM 2022 en is nu officieel gelanceerd, de KH-V met een korina body, neck-thru constructie en Hammett's signature EMG Bone Breakers......meer »»

Taylor introduceert sunburst modellen in de 400-serie

Vintage uiterlijk voor klassieke combinatie van toonhout

Taylors 400-serie gitaren hebben een palissander body met sitka sparren top, een van de de klassieke combinaties van toonhoutsoorten. Vandaag introduceert Taylor drie nieuwe modellen in deze serie met.....meer »»

Mesa/Boogie lanceert de Mark VII

De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering

Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5.....meer »»

Gurus viert tiende verjaardag Echosex met Steve Lukather signature

Buizenpedaal met de klank van de Binson Echorec

Het Italiaanse Gurus maakt al sinds 2013 recreaties van de Binson Echorec met zijn serie Echosex pedalen. Dit jaar is het dus tijd voor een Anniversary versie en dat werd gelijk de signature van een v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken