Hagstrom pakt uit met nieuwe akoestische gitaren

Hagstrom pakt uit met nieuwe akoestische gitaren

Dalarna II en Siljan II

Hagstrom is vooral bekend van zijn elektrische gitaren en basgitaren, maar ook op hun akoestische modellen vind je de specifieke kenmerken die een gitaar een Hagstrom maken. Het Zweedse merk heeft onl.....meer »»

Fender lanceert nieuwe serie: de American Performer

Vintage uiterlijk & nieuwe technologie

Begin december kondigde Fender de American Performer Series aan, hun betaalbaarste reeks van in de VS gebouwde gitaren en bassen en daarmee de opvolger van de American Special Series. De reeks bestaat.....meer »»

Welke kleur klinkt het best?

Billy Corgan heeft zo zijn voorkeur

We kennen allemaal de verhalen van gitaristen die beweren dat ze kunnen horen welk merk batterijen in hun effectpedalen zitten, maar wat Smashing Pumpkins gitarist Billy Corgan beweert gaat nog een st.....meer »»

Abasi's distortion

Twee karakters

Animals As Leaders-gitarist Tosin Abasi presenteerde afgelopen NAMM Show zijn gitaarmerk Abasi. Nu heeft zijn eerste pedaal uitgebracht, een distortion met de naam Pathos......meer »»

Nieuwe pedalen van Jim Dunlop

Way Huge Purple Platypus Octidrive MkII en MXR Mini Iso-Brick

Uit de stal van Jim Dunlop komen een nieuw overdrivepedaal van Way Huge en een opvallende voeding voor pedalboards van MXR. .....meer »»

Zoom Q2n-4K

Camera voor muzikanten

Lifestream, Facebook- of YouTubevideo? Je maakt 't met de nieuwe Zoom Q2n-4K......meer »»

MXR M280 Vintage Bass Octave

Octaver in kleiner jasje

Met de Vintage Bass Octave lanceert Dunlop/MXR een pedaal dat een compactere versie van de M288 Bass Octave Deluxe lijkt. Maar schijn bedriegt.
.....meer »»

Boss Nextone amps

Nieuwe combo's met schakelbare buisrespons en ingebouwde effecten

Boss heeft zijn serie gitaarversterkers uitgebreid met de Nextone Artist en Nextone Stage, twee podiumcombo's die "next-generation klankdiversiteit" bieden, aldus het Japanse bedrijf......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken