Victory brengt The Super Kraken uit

Victory brengt The Super Kraken uit

VX100 top borduurt voort op de compacte Kraken uit 2015

Victory Amplification heeft The Super Kraken VX100 aangekondigd, een 100-watt, tweekanaals all-tube gitaartop met drie modes......meer »»

Lag Tramontane T90 akoestische gitaren

Bijzondere folkserie

Ben je op zoek naar een gitaar die geschikt is voor folk, blues en rootsstijlen, dan kan de Lag Tramontane serie weleens heel aantrekkelijk zijn......meer »»

Lucille komt terug

Gibson kondigt nieuwe versie aan van BB Kings gitaar

In samenwerking met de B.B. King Family Trust heeft Gibson een gelimiteerde editie uitgebracht van Lucille, BB Kings signature gitaar, nu in Alpine White......meer »»

Bespaar ruimte op je pedalenplank

Pedaltrain PT-SST Space Saving Tuner: kleiner dan klein

Pedaltrain, een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van pedalboards, komt met een tuner die tussen je pedalen past. Hoe doen ze dat?.....meer »»

Win minipedaaltjes Dunlop Echoplex Delay & Cry Baby Mini

Effectklassiekers in miniformaat

Dunlop wist het geluid van de legendarische Echoplex tapedelay te vangen in een pedaal niet groter dan een MXR Phase 90. En van de Cry Baby, hun klassieke wahpedaal, is er tegenwoordig ook een mini-ui.....meer »»

PRS Graveyard II

60 stuks Private Stock

In de Private Stock lijn brengt PRS het Graveyard II model uit, waarvan er wereldwijd maar 60 zullen verschijnen. Achter deze gitaar - de naam geeft het al aan - zit een bijzonder verhaal......meer »»

Hagstrom pakt uit met nieuwe akoestische gitaren

Dalarna II en Siljan II

Hagstrom is vooral bekend van zijn elektrische gitaren en basgitaren, maar ook op hun akoestische modellen vind je de specifieke kenmerken die een gitaar een Hagstrom maken. Het Zweedse merk heeft onl.....meer »»

Fender lanceert nieuwe serie: de American Performer

Vintage uiterlijk & nieuwe technologie

Begin december kondigde Fender de American Performer Series aan, hun betaalbaarste reeks van in de VS gebouwde gitaren en bassen en daarmee de opvolger van de American Special Series. De reeks bestaat.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken