NAMM Show 2019, deel 8: Fender American Acoustasonic Telecaster

NAMM Show 2019, deel 8: Fender American Acoustasonic Telecaster

Innovatieve hybride akoestische/elektrische gitaar eerste model in nieuwe Amerikaanse akoestische gitaarlijn.

Toen Fenders CEO Andy Mooney zich afgelopen najaar in een interview liet ontvallen dat er een nieuwe serie in Amerika gebouwde akoestische gitaren aankwam, hadden we zeker niet verwacht dat dit het ee.....meer »»

NAMM Show 2019, deel 7: Orange

Pedal Baby 100 eindversterker & TremLord 30 combo

Orange komt naar de NAMM Show met een cleane eindversterker bedoeld voor pedalboards en modelers en hun "meest vintage gitaarversterker ooit"......meer »»

NAMM Show 2019, deel 6: Strymon

Vintage echo's in nieuw Volante delay pedaal

Het eerste nieuwe Strymon pedaal sinds tijden omvat geluiden van magnetische drumecho, tape-echo en reel-to-reel studio-echo......meer »»

NAMM Show 2019, deel 5: Gibson

Back to basics

Gibson geeft gitaristen waar ze om vroegen: meer traditionele specificaties voor de elektrische gitaren en meer betaalbare akoestische modellen. .....meer »»

NAMM Show 2019, deel 4: Blackstar's vernieuwde HT-R serie

Drie recording amps met laag vermogen: HT-1R MkII, HT-5R MkII en HT-20R MkII

De populaire Blackstar HT-1R en HT-5R buizenversterkers, zeer geschikt voor het maken van opnames en oefendoeleinden, zijn vernieuwd en hebben er een 20 watt broer bij gekregen, de HT-20R MkII. .....meer »»

NAMM Show 2019, deel 3: Takamine

LTD 2019 bekend gemaakt

Elk jaar brengt Takamine een limited edition gitaar uit die is voorzien van artistieke inlegdesigns die nooit meer herhaald zullen worden. Voor 2019 heeft deze handgebouwde gitaar het thema Moon gekre.....meer »»

NAMM Show 2019, deel 2: Audient Sono

Heeft Audient samen met Two Notes de ultieme gitaarinterface ontworpen?

Audient en Two Notes Audio Engineering hebben hun krachten gebundeld en de Sono uitgebracht, volgens de twee techbedrijven "de ultieme audio-interface voor gitaristen" - en dat zou best wel eens kunne.....meer »»

NAMM Show 2019, deel 1: Blackstar Studio 10 combo's

Drie single ended combo's: 6L6, EL34 en KT88

Blackstar presenteert drie nieuwe combo’s op de NAMM Show in L.A. (24-27 januari 2019), de Studio 10-serie. Het zijn drie single ended combo’s, dus met één buis in de eindversterker. Dat houdt h.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken