Walrus Audio Monument Harmonic Tap Tremolo V2

Walrus Audio Monument Harmonic Tap Tremolo V2

Kleinere behuizing en (nog) meer functies in upgrade van veelzijdige tremolo

Op de Winter NAMM 2019 maakte Walrus Audio bekend dat er een nieuwe en kleinere versie komt van de Monument Harmonic Tap Tremolo. Het pedaal is vanaf nu verkrijgbaar, dus wat maakt deze tweede versie .....meer »»

Fender Powercaster

Fender opent de poorten naar een alternatieve werkelijkheid

Op de afgelopen NAMM kondigde Fender aan dat er vijf nieuwe gitaren in de Alternate Reality serie zouden komen. De Powercaster is het eerste model uit deze vijfdelige, experimentele, reeks. .....meer »»

Test van de Peavey Invective 120 amp

Brute kracht

In Gitarist 336, maart 2018 vind je de test van de Peavey Invective 120 amp. Hier op Gitarist.nl vast een voorproefje plus demovideo's. .....meer »»

T-Rex Engineering maakt doorstart

Oprichters staan weer aan het roer

Het nieuws van het faillissement van T-Rex Engineering is nog niet droog of we horen al dat het Deense merk een doorstart gaat maken. .....meer »»

T-Rex Engineering failliet

Toekomst van de Deense effectpedaalfabrikant ongewis

Effectpedaalfabrikant T-Rex Engineering heeft naar verluidt faillissement aangevraagd. T-Rex was een van de oorspronkelijke boetiekpedaalmerken en werd bekend met pedalen als de Mudhoney en Replica. .....meer »»

Joyo R-09 Vision

18 modulatie-effecten in een pedaaltje van minder dan 90 euro

Pedalenbouwer Joyo komt met een betaalbaar modulatie-effect. Dankzij 18 aanwezige effecten is er genoeg rede tot keuzestress. Ook taptempo en onafhankelijk regelen van parameters behoort tot de mogeli.....meer »»

Schecter komt met betaalbaar Nick Johnston model

Aziatische versie van het customshopmodel

Het customshop signaturemodel van de Canadese gitarist Nick Johnston blijkt zo populair dat Schecter dit jaar komt met een versie in de Aziatische Diamond serie......meer »»

Test van de Sennheiser IE 40 Pro in-earmonitors

Aangename, bruikbare klank

Op het gebied van professionele ‘custom made’ in-ears valt er heel wat te kiezen, maar bij de betaalbaardere modellen is er eigenlijk sinds jaar en dag één merk heer en meester: Shure. Met de ni.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken