De Walrus Audio Slo Multi Texture Reverb

De Walrus Audio Slo Multi Texture Reverb

Wegdromen op weelderige golven van galm

De Amerikaanse effectenmaker Walrus Audio presenteert met de Slö Multi Texture Reverb een veelzijdig reverbpedaal......meer »»

Fender Sixty-Six: een soort van Stratocaster?

De Sixty-Six bewijst dat een Jazz body niet alleen gemaakt is voor de basgitaar

Fender is creatief op stoom met de Alternate Reality Series. Deze maand komt er weer een interessant bouwsel op de markt: een gitaar met een Jazz body, bekend van de Fender Jazz Bass, en een Stratocas.....meer »»

Onverwoestbare gitaar van Sandvik

Yngwie Malmsteen krijgt 'm niet kapot

Kapotslaan van instrumenten en versterkers is sinds The Who een traditie in de rockmuziek. Ook toetsenist Keith Emerson ging zijn Hammond regelmatig te lijf. Maar de nieuwe gitaar van Sandvik kan tege.....meer »»

Daredevil brengt drie nieuwe pedalen uit

Delay, overdrive/distortion en fuzz

Daredevil uit Chicago staat bekend om zijn handgemaakte effectpedalen die net anders dan anders zijn. Dit voorjaar brengen ze drie nieuwe pedalen uit, de Bootleg Dirty Delay, Drive-Bi overdrive/distor.....meer »»

Fender onthult triple-humbucker Limited Mahonie Blacktop Stratocaster

HH-modellen ook verkrijgbaar

Ooit bracht Gibson een Jimi Hendrix model uit dat verdacht veel leek op een Stratocaster. Nu komt Fender met een gitaar die met humbuckers en een mahonie body een vette knipoog geeft naar het G-merk......meer »»

Winnaars van de MIPA en PIPA awards 2019

Uitgereikt in Frankfurt namens 34 media waaronder wij!

Sinds 2000 is de Musikmesse/Pro Light + Sound in Frankfurt am Main het toneel van de MIPA Awards en tegenwoordig ook de PIPA Awards. Musicmaker, Interface, Gitarist, Slagwerkkrant en De Bassist kiezen.....meer »»

Dat was Musikmesse - Prolight+Sound 2019

Een beschouwing

We bezochten als ieder jaar de Musikmesse – Prolight+Sound beurs in Frankfurt, 2 tot 5 april, met een staartje Musikmesse Plaza op 6 april. Een beschouwing over deze 39e ‘Frankfurter Messe’. .....meer »»

Phil Jones Bass naar W-Music

En PJB lanceert de Micro 7

Phil Jones Bass, afgekort tot PJB, lanceert met de Micro 7 een nieuwe, ultracompacte basversterker. Het merk maakte eveneens bekend dat W-Music de nieuwe distributeur is voor de Benelux......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken