Keeley introduceert DDR Drive Delay Reverb

Keeley introduceert DDR Drive Delay Reverb

Alle basiseffecten in één stompbox

Keeley Electronics brengt met de nieuwe DDR Drive Delay Reverb, een pedaal waarmee je drie basiseffecten in één stompbox hebt. Zoals Keeley zegt ‘het enige pedaal wat je ooit nodig zult hebben.' .....meer »»

Gibson lanceert de Joe Perry Gold Rush Les Paul Axcess

Signature van de de Aerosmith-legende combineert Strat- en LP-kenmerken

Joe Perry kondigde het al in februari aan en nu is het zover: Perry's nieuwe signature-Les Paul is officieel uitgebracht. Het nieuwe model heeft het uiterlijk van een Les Paul, maar ook Stratocaster-a.....meer »»

Meris introduceert de Hedra Pitch-Shifter

Klein en makkelijk

Meris komt met een gloednieuw pedaal, de Hedra Pitch Shifter. Het is een veelzijdige pitch-shifter die is geïnspireerd op eerdere, soortgelijke maar grotere effecten van dit type, zegt ontwerper Ange.....meer »»

Mark Knopfler gebruikt Kemper versterkers

De overgang van analoog naar digitaal was geen makkie

Dire Straits legende en geargod Mark Knopfler is overgestapt op Kemper modeling-gitaarversterkers. Volgens Knopfler's toetsenist en co-producer Guy Fletcher is de keuze voor Kemper voor de 2019 Down T.....meer »»

Game of Thrones gitaren van Fender

Geïnspireerd op de vlaggen

Fender introduceert in samenwerking met HBO de nieuwe Game of Thrones Sigil collectie, bestaande uit drie gitaren. De drie gitaren staan symbool voor de belangrijkste huizen van Game of Thrones: huis .....meer »»

Blackstar Fly 3 Sugar Skull mini-amp cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist *

Of verleng je jaarabonnement nu met een tweejaarabonnement! *

+DEZE ABONNEMENTSACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN+ Blackstar heeft een bijzondere mini-amp uitgebracht, de Fly 3 Limited Edition Sugar Skull Design. Supercompact natuurlijk, maar ook met een fantastisch.....meer »»

PRS introduceert de S2 Vela Semi-Hollow

PRS' eerste offset elektrische gitaar is er nu ook als semi-hollowbody

De S2 Vela Semi-Hollow is een vintage-geïnspireerde gitaar met veel persoonlijkheid en tonale texturen. De nieuwe PRS maakt deel uit van de S2 serie met modellen die volledig van mahonie zijn gemaakt.....meer »»

Z.Vex lanceert transparante Fuzz Factory

Limited edition is slechts beschikbaar tot 22 mei

De Fuzz Factory is een iconisch fuzzpedaal. De kleine stompbox wordt gebruikt door muzikanten als Matt Bellamy (Muse), Viligante Carlstroem (The Hives) en nog veel meer. Nu brengt Z.Vex een limited ed.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken