Fulltone brengt nieuwe OCD uit

Fulltone brengt nieuwe OCD uit

Gelimiteerde Custom Shop versie

Er is veel te vinden over de verschillende versies van het populaire OCD (obsessive compulsive drive) pedaal van Fulltone. Binnenkort komt in gelimiteerde oplage een Custom Shop versie uit die gedeelt.....meer »»

Nieuwe snaren van Ernie Ball - Mammoth Slinky

Extra dikke snaren speciaal voor drop tunings

Je gitaar omlaag stemmen tot wel A? Dankzij de nieuwe Mammoth Slinky’s van Ernie Ball hoeft dat geen problemen meer op te leveren......meer »»

Hagstrom Ultra Max - opvolger van de Ultra Swede

Opgewaardeerde versie van de Ultra Swede nu verkrijgbaar

De in 2007 geïntroduceerde Hagstrom Ultra Swede singlecut bood gitaristen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wat geluid en bespeelbaarheid betreft en was daarmee ook succesvol. Nu is er de Ult.....meer »»

Beetronics brengt de Swarm uit

Synthachtige fuzz

Beetronics maakt bijzondere effectpedalen, en niet alleen qua uiterlijk. De nieuwe Swarm geeft een fuzz sound met verschillende intervallen boven en onder de gitaarklank voor zware synthachtige sounds.....meer »»

Zeldzame 1959 Triple Tone gitaar van Supro herboren als Tri Tone

Nieuwe model heeft zowel vintage als moderne kenmerken

De kans dat je een originele Supro Triple Tone in handen krijgt is vrij klein. Deze zwarte solidbody in art deco-stijl kwam in 1959 op de markt en werd slechts één jaar geproduceerd. Er is nu echter.....meer »»

Marble LTD

Veelzijdige tweed Deluxe

Het Nederlandse Marble Amps brengt een nieuw model uit, de LTD. Gebaseerd op het klassieke 5E3 circuit van de 50’s Fender tweed Deluxe, biedt hij veel mogelijkheden......meer »»

Keeley introduceert DDR Drive Delay Reverb

Alle basiseffecten in één stompbox

Keeley Electronics brengt met de nieuwe DDR Drive Delay Reverb, een pedaal waarmee je drie basiseffecten in één stompbox hebt. Zoals Keeley zegt ‘het enige pedaal wat je ooit nodig zult hebben.' .....meer »»

Gibson lanceert de Joe Perry Gold Rush Les Paul Axcess

Signature van de de Aerosmith-legende combineert Strat- en LP-kenmerken

Joe Perry kondigde het al in februari aan en nu is het zover: Perry's nieuwe signature-Les Paul is officieel uitgebracht. Het nieuwe model heeft het uiterlijk van een Les Paul, maar ook Stratocaster-a.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken