Summer NAMM 2019: Source Audio C4; Eurorack synth in een gitaarpedaal

Summer NAMM 2019: Source Audio C4; Eurorack synth in een gitaarpedaal

Direct speelbaar, geen latency en uitgebreide editting

Er zijn al verschillende synth gitaarpedalen te koop waar je een gewone gitaar op kunt inpluggen. Dat kan ook op de C4 van Audiorack, maar dit pedaal is gebaseerd op een Eurorack synth en biedt uitgeb.....meer »»

Summer Namm 2019: signature van D'Angelico

Eigen model voor toptalent Brandon Niederauer

D'Angelico komt met een signature-model voor het opkomende talent Brandon Niederauer. De single-cut is er in twee versies, die qua prijs behoorlijk uiteenlopen......meer »»

Summer Namm 2019: De short scale Vox Starstream

Bijzondere bassen met een fijne balans

Nog meer nieuws van Vox. We zagen de prototypes al eerder, maar nu komt het merk dan met de uiteindelijke versies van twee bijzondere bassen......meer »»

Summer Namm 2019: Gretsches voor Setzer en Robinson

Twee gloednieuwe signatures van Gretsch

Rich Robinson van The Magpie Salute - en natuurlijk ex-The Black Crowes - en de onlangs nog in Nederland spelende Stray Cat Brian Setzer worden voorzien van nieuwe signature-modellen van Gretsch. .....meer »»

Summer NAMM 2019: Nieuwe signature voor Ellefson

Megadeth-bassist krijgt nieuwe bas

Jackson en David Ellefson zijn al jaren onafscheidelijk met elkaar verbonden. Om de achtsnarige partijen van het Altitudes + Attitude-album live te brengen, maakten de Amerikanen zelfs een tiensnarige.....meer »»

Summer NAMM 2019: veel nieuws van Dunlop/MXR

Met onder meer signature-wahs voor Clark Jr. en Dimebag

Oprichter en naamgever Jim Dunlop overleed eerder dit jaar, maar Dunlop/MXR zit niet stil. Het Californische bedrijf reisde af naar de Summer NAMM in Nashville met veel interessante, nieuwe producten......meer »»

Summer Namm 2019: Trace Elliot-combo's

Met de superkleine ELF aan boord

Op de NAMM in januari zagen we de prototypes, maar nu zijn ze klaar: de ELF-combo's van Trace Elliot. Je kunt ze nu bewonderen op de Summer NAMM in Nashville en in september worden de winkels bevoorra.....meer »»

Summer Namm 2019: Ga compact met de Blackstar amPlug 2 Fly

Koptelefoonversterkers voor gitaar en bas

Wil je thuis in stilte, in de tourbus, backstage of op school op je bas of gitaar oefenen? Het Britse Blackstar lanceert op de Summer NAMM in Nashville twee amPlugs met een keur aan goede sounds......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken