Probleemloos stroom voor je pedalboard

Probleemloos stroom voor je pedalboard

RockBoard ISO Power Block V10 multivoeding

RockBoard heeft de nieuwe ISO Power Block V10 aangekondigd - een nette oplossing voor het gelijktijdig voeden van maximaal 10 effectpedalen met geavanceerde filtertechnologie om ruis te verminderen.....meer »»

TC Electronic Flashback X4 delay nu ook met MASH-schakeltechnologie

Update met drukgevoelige schakelaars, nieuw Crystal-algoritme en zes presets

We vonden de drukgevoelige MASH-voetschakelaar van de Flashback 2 echt geweldig, dus we zijn blij dat TC Electronic deze technologie ook in de nieuwe Flashback 2 X4 delaypedaal heeft toegepast......meer »»

Summer NAMM wrap-up - al het nieuws vanaf de Nashville-beurs

Met nieuws van Fender, Vox, Boss, Gibson, Line 6, D'Angelico, Vintage, Blackstar, Vox en veel meer!

Summer NAMM in Nashville is het kleine zusje van de NAMM-beurs die altijd in januari plaatvindt in Los Angeles. Klein maar fijn zullen we maar zeggen, want er was een stortvloed aan gitaar- en basnieu.....meer »»

Summer NAMM 2019: Ampeg Heritage 50th Anniversary SVT

Ampeg's vlaggenschip is jarig

De Ampeg SVT bestaat 50 jaar en daarom lanceerde het Amerikaanse merk - dat tegenwoordig in handen van Yamaha is - een nieuwe versie op de Summer NAMM. Misschien is het wel de beste SVT ooit?.....meer »»

Kemper presenteert Profiler Stage

Volledige Kemper aan je voeten

Door zijn Profiler en Remote samen te voegen, creëert Kemper een krachtige en flexibele Stageversie, ideaal voor livegebruik......meer »»

Summer Namm 2019: EVH '79 Bumblebee tribute

Voor de prijs van een gloednieuwe VW Polo

We hebben het even voor je nagezocht: een splinternieuwe Volkswagen Polo koop je voor ongeveer 18.000 euro. Vanaf dat moment begint het afschrijven, terwijl de Bumblebee - gelimiteerd tot 50 stuks en .....meer »»

Summer Namm 2019: Line 6 gig-monsters en een pedalenplatform

Twee zeer verschillende versterkerseries van Line 6

Line 6 lanceerde op de Summer NAMM in Nashville twee zeer verschillende versterkerseries. De een is bedoeld voor de pedalenfreaks onder ons, terwijl de andere serie van een oefenversterker tot een 'gi.....meer »»

Summer Namm 2019: Vintage pakt uit

Met tassen, 12-strings, offsets en P-90's

Het Britse Vintage reisde met een container vol spullen af naar Nashville en wij keken voor jou wat er nieuw was. Genoeg! Vintage komt met tassen, halfholle gitaren en offsets. Je leest er alles over .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken